Ηλίας Μικές (#2-HUSABERG FS650-EXTRA PRODUCTS-TASOULIS HERCULES SERVICE-HEBO)
«Ήταν ένας αγώνας εντός έδρας, που δεν παίζει καθόλου ρόλο στην οδήγηση. Παρόν μόνο οι οπαδοί μου, που ήταν εδώ, ήταν αρκετοί. Οι τέσσερις πρώτοι είμαστε φέτος πολύ γρήγοροι. Εκμεταλλεύτηκα στο δεύτερο σκέλος κάποια λάθη των υπολοίπων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να επιτεθώ.»

 

Σπύρος Κεφαλλωνίτης (#3-APRILIA SXV450-APRILIA HELLAS RACING TEAM)
«Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός, ειδικά στις δυο κατηγορίες 450-Open. Εγώ με την καινούργια μοτοσυκλέτα προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είναι η δεύτερη γενικά επαφή με το Aprilia. Έχω κάνει μόνο μια προπόνηση. Η μοτοσυκλέτα είναι εκπληκτική, έχω ξετρελαθεί τελείως. Το μόνο που υστερεί, σαν καινούργια μοτοσυκλέτα, είναι ότι έχει την δύναμη χαμηλά και μεσαίες. Ένα πράγμα που θα φτιαχτεί στην συνέχεια για τους επόμενους αγώνες. Ο συναγωνισμός σήμερα στο πρώτο σκέλος ήταν έντονος όσο αφορά τον πρώτη και δεύτερη θέση. Εκμεταλλεύτηκα τα λάθη των αντιπάλων μου, που είχαν μια σύγκρουση και έπεσαν πέρνωντας μια άνετη τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος έλπιζα για κάτι το καλύτερο, αλλά μια λανθασμένη εκκίνηση και ένα stop and go, με άφησε εκτός συναγωνισμού. Πιστεύω ότι φέτος θα εξελιχτεί ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα.»

Βασίλης Ορφανός Team manager Aprilia «Η Aprilia δηλώνει παρούσα, μετά το Enduro (RXV450) και στο Πανελλήνιο supermoto με την SXV 450. Για εμάς είναι μια νέα πρόκληση. Είναι και μια προσωπική πρόκληση, γιατί κυριολεκτικά από το μηδέν οργάνωσα ομάδα στο Enduro και στο Supermoto. Από τους πρώτους αγώνες τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Σίγουρα προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν επαναπαβόμαστε με τίποτα. Οι στόχοι μας είναι οι πρώτες θέσεις και μια αξιοπρεπείς συμμετοχή.

Φώτης Τσαλίκης (#1-Honda CRF450-ΣAPAKAKHΣ-AGIP-LEOVINCE-TSALIKIS HONDA CENTER)
«Ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος. Μου έλειπε λίγη προπόνηση, μιας και είμαι φαντάρος εδώ και ένα μήνα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι τα κατάφερα πολύ καλά. Ήταν αρκετά δύσκολα. Πιστεύω ότι ο συναγωνσιμός θα είναι φέτος πολύ μεγαλύτερος από πέρυσι.»

 

 

 

Γιάννης Μπούστας (#38-KTM 560-HELLINSTORE 018 – BOUSTAS TEAM)
«Νομίζω ότι μπήκα πολύ χαλαρά και η διαφορά ήταν ότι οι συναθλητές μου ήτανε, νομίζω, λίγο αγριεμένοι για αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό μου δημιούργησε κάποια προβλήματα, γιατί με πιέζανε σκληρά, με χτύπαγαν μπροστά και πίσω, ήταν ένας λόγος που δεν πίεσα να περάσω, με πιο επικίνδυνα περάσματα, να κάνω μια κίνηση παράτολμη. Σίγουρα η πίστα δεν βοηθάει για προσπεράσεις. Στο πρώτο σκέλος είχα μια πτώση, έμεινα πολύ πίσω, οδήγησα και έφτασα νομίζω άξια στην τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος, ήμουν 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από όλους τους υπόλοιπους και δεν κατάφερα να προσπεράσω τον Νάκη, ο οποίος ήτανε ένα δευτερόλεπτο αργότερος και μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Είπα να κάνω στους δύο τελευταίους γύρους την προσπάθειά μου. Η πίστα είναι πολύ στενή, εκείνος λίγο με έκλεισε, και έγινε αυτό που είδαμε. Νομίζω παρόλα αυτά ότι όλα πήγαν καλά. Προσωπικά εγώ ευχαριστήθηκα τον αγώνα, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο αγριεμένοι οι συναθλητές από την αρχή της χρονιάς. Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα υπάρξει καλύτερο κλίμα στην συνέχεια.» Τι βλέπεις για την συνέχεια; «Εγώ βλέπω να κάνω αυτό που μου αρέσει με ευχαρίστηση και με θέληση. Μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή μου που λέγετε “Hell in store 018”.

Ελένη Αγελαδοπούλου (#101-KTM SXF 250 – ON-OFF KATSAFAROS – AXO – MISS NAILS)
«Ήταν δύσκολος αγώνας, με την εκκίνηση να με φοβίζει περισσότερο. Υπήρξανε κάποια κλεισίματα στην εκκίνηση, για αυτό μας ξέφυγε η φίλη μας και στην συνέχεια προσπάθησα να την φτάσω. Η νέα μου μοτοσυκλέτα KTM SXF 250 είναι τέλεια, προσεγμένη από τον Παντελή Κατσάφαρο. Στον επόμενο αγώνα θα προσπαθήσω να πάω καλύτερα.»

 

 

 

 

Γιώργος Κάκος (#4-SUZUKI RMZ450 – MRC K. MANTHΣ – YOSHIMURA – MOTO VINIOS-IGOL)«Καλά ξεκινήσαμε, πολύ συναγωνισμός φέτος. Στο πρώτο σκέλος πίεσα λίγο και πέρασα. Μετά στο δεύτερο σκέλος ήμουνα σε απόσταση αναπνοής από τον Φώτη, που πήγαινε και αυτός πάρα πολύ καλά και περίμενα κάποιο λάθος του. Τελικά έκανα εγώ το λάθος, μου έσβησε το μηχανάκι, καταφέρνοντας όμως να κρατήσω την δεύτερη θέση»

 

 

 

Δήμητρα Λαδά (#177-HONDA CRF 250 – HONDA KOYTΣOYMΠOΣ – MICHELIN – 2 TPOXOI – Miss Nails)
«Πρέπει να πω ότι φέτος τρέχω με καινούργιο Honda CRF 250 και φαίνεται η διαφορά με το περσινό μοντέλο. Με την ομάδα μου, του Γιώργου Κουτσουμπού έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά, καλύπτοντας το κενό που είχα πέρυσι με τη οδήγηση στο χώμα. Δεν συμμετείχαν πολλές κοπέλες εδώ στην Πάτρα και έτσι συμμετείχαμε αναγκαστικά στην κατηγορία με τους άντρες. Εμένα δεν με προβλημάτισε καθόλου, γιατί στην ταχύτητα που τρέχω εδώ και πέντε χρόνια, με άντρες τρέχω και έχω συνηθίσει. Για την συνέχεια θα προσπαθήσουμε να αναστήσουμε το πάθος των γυναικών και να έχουμε στον επόμενο αγώνα δική μας κατηγορία.»

Θανάσης Νάκης (#3-YAMAHA 480 – SP. PRODUCTS REMUS – BERINGER – WWW.ASONITIS.GR – POWER2CYCLE)
«Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας, ο συναγωνισμός έχει ανέβει και όλα τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι με ένα καινούργιο μηχανάκι, πιστεύω ότι θα το βρούμε στην πορεία καλύτερα και θα πάμε καλύτερα. Είχαμε κάποιες ατυχίες σε αυτόν τον αγώνα. Μέσα στον αγώνα γίνονται πολλά. Ότι έγινε, έγινε και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και είμαστε όλοι καλά και πάμε για τον επόμενο αγώνα».