Βασίλης Ζαχαρίου (ΚΤΜ #5 – Hellinmotο – Makina Center –  Shell Advance
Βασίλη σήμερα ήσουνα πολύ δυνατός. Είχες τον πρώτο χρόνο το Σάββατο, πήρες το πρώτο σκέλος και θα είχες και το δεύτερο αν δεν υπήρχε ο Παναγιωτόπουλος.
Έκανα πολύ δυνατή προετοιμασία το καλοκαίρι και ήθελα μια καλή παρουσία εδώ. Υπάρχουν στους επόμενους αγώνες πολλές πιθανότητες για τον τίτλο ακόμα και για εμένα που έχω μείνει λίγο πίσω. Από το Σάββατο μπήκα αποφασισμένος, αν και ήμουνα άρρωστος μέσα στην εβδομάδα, κατάφερα να κάνω τον πρώτο χρόνο και να πάρω το πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο ο Μιχάλης (Παναγιωτόπουλος) με πίεσε και δεν κατάφερα να τον κρατήσω πίσω μου, έμεινα στην δεύτερη θέση.

Σταμάτης Λυρίου (Husaberg #2 – Extra Products – Blue Star Ferries – Aral – Dunlop)
Στο δεύτερο σκέλος όλοι πιστέψαμε ότι μπορούσες να κερδίσεις τον Καρέτσο. Στον τελευταίο γύρο όμως κάπου μπερδεύτηκες, τι έγινε;
Έκανα ένα μεγάλο λάθος νομίζοντας ότι τελείωσε ο αγώνας από την υπερένταση και λόγο ότι είχα φάει και μια πέτρα στο μάτι δύο γύρους πριν και δεν έβλεπα καλά. Αποτέλεσμα ήταν να μπερδέψω την μπλε σημαία που κουνιόταν στον τερματισμό με την καρό του τερματισμού, δεν είδα τι χρώμα σημαία ήταν, και νόμιζα ότι τελείωσε ο αγώνας. Σταμάτησα και μετά μου είπαν να συνεχίσω καθώς είχα ακόμα ένα γύρο. Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου που έκανα ένα τέτοιο λάθος.
Συνολικά όμως είχες ένα καλό αγώνα, ξέφυγες και από τον Παπαβασιλείου στην βαθμολογία.
Ναι πιστεύω ότι έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Είναι όλοι ανεβασμένοι φέτος και χαίρομαι που το επίπεδο στην Ελλάδα ανεβαίνει και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Στεναχωρήθηκα που δεν αγωνίστηκε ο Λευτέρης Παπανικολάκης, ήταν πολύ άτυχος την στιγμή που βρισκόταν σε πολύ καλή φόρμα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να είναι όλοι καλά και να έχουμε ακόμα καλύτερους αγώνες. Συγχαρητήρια και σε εσάς για την προβολή των αγώνων που κάνετε μέσω της ιστοσελίδας σας.

Λευτέρης Καρέτσος (Yamaha #4 – Shoei – Motul – Michelin – Yamaha)
Λευτέρη ολοκλήρωσες με τον καλύτερο τρόπο τον σημερινό αγώνα, κι ο τίτλος ήρθε πιο κοντά.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήρθα σήμερα εδώ για να κερδίσω. Δεν ήμουν στα πολύ καλά μου και ήρθα να πάρω τους βαθμούς. Ευτυχώς μου πήγαν όλα ανέλπιστα καλά και πήρα τα δύο σκέλη.
Ο Λυρίου ήταν δυνατός αντίπαλος στο δεύτερο σκέλος;
Ναι, αν δεν έκανε αυτό το λάθος ίσως να μην τον πέρναγα. Ξέρεις ένα γλιστρηματάκι μέσα σε ένα γύρο σε τέτοιο ρυθμό, σε κόβει κάπως και είχα μερικά τέτοια. Ήμουν τυχερός που έκανε αυτό το λάθος και πήρα την νίκη.

Μιχάλης Παναγιωτόπουλος (ΚΤΜ #61 Hellin Moto – Shell Advance – Wheel City – Dunlop – Agip – Procirquit)
Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Β.Ζαχαρίου στα δοκιμαστικά και στο πρώτο σκέλος, ήσουν ο μόνος που πίστεψε ότι μπορεί να τον κερδίσει.
Ο Ζαχαρίου έκανε πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε σήμερα. Ήταν πάρα πολύ καλός από εχτές, πήρε δυο πολύ καλές εκκινήσεις και κρατήθηκε μπροστά. Καλές εκκινήσεις ήθελα κι εγώ για βρεθώ νωρίς μπροστά. Στο πρώτο σκέλος το πέτυχα, έπρεπε να κρατήσω όμως πίσω μου τον Κουζή και δεν μπόρεσα να κυνηγήσω τον Βασίλη. Στο δεύτερο βρέθηκα πίσω του και όταν είδα ότι μπορώ να τον περάσω το έκανα κρατώντας δυνατό ρυθμό.
Τώρα είσαι πρώτος στην βαθμολογία, πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη.
Ο σκοπός μου ήταν να βρεθώ κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την αρχή. Δεν με απασχολούσε τόσο αν αυτό θα ερχόταν με νίκη, φυσικά ήθελα να κερδίσω αλλά πρωταρχικός στόχος ήταν οι βαθμοί για το πρωτάθλημα.

Νεκτάριος Παπαβασιλείου (ΚΤΜ #3 – Hellinmoto – Shell Advance – Vasilopoulos Team)
Η πίστα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, η γνωστή Μεγαλόπολη που όλοι ξέρουμε και μια από τις πίστες που μου αρέσει πολύ. Στα δοκιμαστικά και στο πρώτο σκέλος πήγα αρκετά καλά και τερμάτισα τρίτος. Στο δεύτερο σκέλος ξεκίνησα καλά είχα και μια μικρή πτώση, αλλά κυρίως ήμουνα κουρασμένος όπως είμαι κουρασμένος τα τελευταία δύο χρόνια από την δουλειά μου. Σημασία έχει ότι πέρασα καλά και το ευχαριστήθηκα.
Η μάχη με τον Λυρίου καλά κρατεί;
Ναι ναι, θα έχουμε μάχη μέχρι το τέλος.

Παναγιώτης Κουζής (Yamaha #2 – Μοτοδυναμική – ΚΑ Μοτο – Pirelli – Παραράς)
Με άλλον αντίπαλο ξεκίνησες την μάχη για το πρωτάθλημα και τώρα καταλήγεις με άλλον.
Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμένα. Το καλοκαίρι κάναμε κάποιες αλλαγές στην μοτοσικλέτα μου και δεν κατάφερα να προσαρμοστώ μαζί τους σήμερα. Πράγματι από εδώ και πέρα φαίνεται πως θα έχουμε δυνατούς αγώνες με τον Μιχάλη (Παναγιωτόπουλο) για το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως έχουμε το motocross των εθνών που ελπίζω να πάμε το ίδιο καλά και να φέρουμε καλά αποτελέσματα.