Στέλιος Γαλατιανός (Honda #3 – Αφοι Σαρακάκη – Τim – Agip – Artsana – Shoei – Sinisalo – Sidi – Vans)
Μετά από ένα ατυχές πρώτο σκέλος αλλά με φοβερή εμφάνιση μπήκες στο δεύτερο πιο δυνατά και πίεσες τον Χ.Φωτόπουλο.
Στο πρώτο σκέλος είχα κάποια προβλήματα με την μοτοσικλέτα μου, δεν κατάφερα να την βάλω μπροστά στην εκκίνηση. Σήκωσα το χέρι μου πριν σηκωθεί η ταμπέλα των 15 δευτερολέπτων αλλά οι κριτές δεν σταμάτησαν την διαδικασία της εκκίνησης. Κατάφερα τελικά να βάλω μπροστά την μοτοσικλέτα σπρώχνοντας την στην κατηφόρα. Αν και ήμουνα γύρο στα 45 δευτερόλεπτα πίσω, πίεσα όσο μπορούσα επί του ασφαλούς, καταφέρνοντας να φτάσω μέχρι την πέμπτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος τα έδωσα όλα, είχα μια μέτρια εκκίνηση, αλλά έφτασα και πίεσα τον Φωτόπουλο. Του έκανα δύο επιθέσεις και δεν κατάφερα να τον περάσω, δεν είχα όμως κουράγιο μετά την προσπάθεια του πρώτου σκέλους για κάτι περισσότερο.

Λευτέρης Παπανικολάκης(Kawasaki #1 – Teo Moto – Shell – Papanikolokis Racing)
Λευτέρη αγωνίστηκες τραυματίας σήμερα, είναι θετικό το αποτέλεσμα;
Μάλλον είναι θετικό. Έκανα ένα λάθος στο δεύτερο σκέλος, είχα μια πτώση ενώ βρισκόμουν δεύτερος με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο. Με απασχολούσε διαρκώς το χέρι μου, πώς να το κρατάω σε κάθε σημείο της πίστας ώστε να μην με ενοχλήσει. Έχασα την αυτοσυγκέντρωση μου σε ένα σημείο της πίστας και είχα μια πτώση που όμως δεν με πτόησε, σηκώθηκα και προσπάθησα να βάλω μπροστά την μοτοσικλέτα. Είχε φύγει ένα καλώδιο από την μοτοσικλέτα και καθυστέρησα να την ξαναβάλω μπροστά.
Το χέρι σου πως πάει;
Αφού ανταποκρίθηκε σε αυτόν τον αγώνα που ήρθε πολύ νωρίς, πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στον επόμενο.

Μιχάλης Παναγιωτόπουλος (ΚΤΜ #61 Hellin Moto – Shell Advance – Wheel City – Dunlop – Agip – Procirquit)
Αν και χωρίς τον πατέρα σου εμφανίστηκες αρκετά ανταγωνιστικός. Βέβαια έχεις την υποστήριξη της ΚΤΜ.
Προσπαθώ όσο μπορώ, δεν είναι το ίδιο χωρίς τον πατέρα μου αλλά έχω βοήθεια.
Ποιοι είναι οι στόχοι σου φέτος;
Καθένας από εμάς έχει στόχο το πρωτάθλημα, τι άλλο;
Κανά νέο για να πάς στο εξωτερικό;
Περιμένω πώς και πώς να πάω κοντά στον πατέρα μου (στο Βέλγιο) και να κάνω προπόνηση εκεί.

Μανώλης Κρητικός (Suzuki #155 – Silkolene – Suzuki Σφακιανάκης – Maxxis)
Ένας δύσκολος αγώνας για εσένα σήμερα, στο δεύτερο σκέλος δεν ξεκίνησες καλά αλλά το τέλος της ημέρας σε βρίσκει μπροστά στην βαθμολογία.
Ξεκίνησα καλά στο δεύτερο σκέλος ήμουνα τρίτος τέταρτος, αλλά στο τέλος της ανηφόρας με χτύπησε ο Λυρίου και έπεσα. Χτύπησα το χέρι μου στράβωσαν οι μανέτες, αλλά σηκώθηκα και τελικά πήρα την τρίτη θέση και αρκετούς βαθμούς που ήταν ο βασικός στόχος μου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν ήταν η πίστα μου, την φοβήθηκα από εχτές ήταν πολύ σκληρή και συνέχεια είχα τον νου μου να μην έχω ατύχημα, είχα και ένα πρόβλημα με το πίσω μου αμορτισέρ αλλά το έφτιαξα.
Αναμένετε δύσκολο πρωτάθλημα φέτος;
Η αλήθεια είναι αυτή. Ο Καρέτσος σήμερα ήταν πολύ καλός σε όλα. Στις Σπέτσες ελπίζω να είμαι καλύτερα.
Να περιμένουμε απάντηση σου;
(Γέλια) Θα το προσπαθήσω.

Λευτέρης Καρέτσος (Yamaha #4 – Shoei – Motul – Michelin – Yamaha)
Σήμερα είχες δύο καθαρές νίκες με σταθερή απόδοση και όλα αυτά μετά από έναν αγώνα που θέλεις σίγουρα να ξεχάσεις(στα Τρίκαλα).
Ναι….ήμουνα και στο προηγούμενο αγώνα καλά. Ήμουνα προπονημένος οι χρόνοι μου ήταν καλοί το Σάββατο αλλά την Κυριακή ήρθε η καταστροφή. Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη σε εκείνο τον αγώνα και πήγαν όλα στραβά. Και εδώ εμφανίστηκα καλά αν και κουράστηκα λίγο κατάφερα να κερδίσω σχετικά εύκολα χάρη στους καλούς χρόνους που έκανα από το Σάββατο. Η πίστα ήταν αρκετά σκληρή ιδικά στο δεύτερο σκέλος, έπρεπε να είσαι προπονημένος για να πας καλά.
Το πρωτάθλημα τώρα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Κρητικός είναι μπροστά, ανεβαίνεις εσύ στην βαθμολογία, αναρρώνει και ο ψηλός.
Πιστεύω θα έχουμε καλούς αγώνες από εδώ και πέρα, με μεγάλο συναγωνισμό. Η βαθμολογία θα παιχτεί γιατί η χρονιά ξεκίνησε με ατυχίες για πολλούς οδηγούς και τα πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις αλλάζουν.

Νεκτάριος Παπαβασιλείου (ΚΤΜ #3 – Hellin Moto – Shell Advance – Vasilopoulos Team)
Με δύο σταθερούς αγώνες σήμερα ήρθε και ένα καλό αποτέλεσμα.
Δεν μπορώ να πω ότι είχα καλό αποτέλεσμα. Η πίστα ήταν λίγο επικίνδυνη σήμερα, δεν την είχαν φτιάξει τόσο καλά, και στον κίνδυνο δεν παίρνω και πολλά ρίσκα. Προτιμώ να είμαι ακέραιος και να τερματίσω λίγο πιο πίσω παρά να έχω ένα τραυματισμό και να χάσω τα πάντα. Στο πρώτο σκέλος έμεινα λίγο πίσω, κατάφερα να μειώσω την απόσταση από τους πρώτους, χωρίς όμως να καταφέρω να τους περάσω. Στο δεύτερο οδήγησα σταθερά, κινδύνεψα πάρα πολλές φορές λόγο πίστας, οι αντίπαλοι μου είχαν πτώσεις και χωρίς να αποδώσω 100% τερμάτισα δεύτερος. Η πίστα της Πρέβεζας είναι πολύ όμορφη σε σχεδίαση, σε πολύ ωραία τοποθεσία, θέλει δουλίτσα όμως γιατί έχει πολλά ατυχήματα.

Παναγιώτης Κουζής(Yamaha #2 – Μοτοδυναμική – Κ.Α. Moto – Pirelli – Παραράς)
Παναγιώτη σήμερα με τον Αλέξη είχατε ένα επεισοδιακό αγώνα εντός και εκτός της πίστας.
Ναι υπήρξανε μερικά μικρό-επεισόδια. Στο πρώτο σκέλος είχαμε μια επαφή χωρίς να υπάρχει σκοπιμότητα με αποτέλεσμα να έχω μια πτώση. Μετά είχα άλλη μια πτώση η οποία με έβγαλε εκτός αγώνα. Στο δεύτερο σκέλος έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό να πάω όσο καλύτερα μπορούσα, εκμεταλλεύτηκα και την βλάβη του Αλέξη κερδίζοντας τελικά το σκέλος.