Παναγιώτης Κουζής #4
(ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ-KA MOTO-ΠΙΡΕΛΛΙ-ΠΑΡΑΓΑΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Κ.Π. Στην Πρέβεζα είδαμε μια σημαντική βελτίωση της απόδοσης σου. Σήμερα είδαμε μια πλήρης μεταμόρφωση σου, τι συνέβει;

Μετά την συμμετοχή μου στο MXDN στο Ernee μου δημιουργήθηκε ένας ζήλος να πάω καλύτερα. Με καλύτερη προπόνηση και σωστή συνεργασία με τον πατέρα μου, πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και πιστεύω το αξίζαμε για την δουλειά που κάναμε.

Κ.Π. Πες μας λίγα πράγματα για την μάχη σου με τον πρωταθλητή Α. Παπανικολάκη

Είναι η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει. Υπήρχε εκνευρισμός με πολλές επαφές και στα δυο σκέλη. Στο πρώτο κέρδισα στην τελευταία στροφή τον Αλέξη και στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκα την πτώση του με αποτέλεσμα να πάρω δυο νίκες σήμερα.

Νίκος Ανδρέου #102
(ΝΟΝΤΑΣ ΜΧ HOUSE-ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ-AGIP-DIRTY STORE-EXTRA PRODUCTS)

Κ.Π. Νίκο τους τελευταίους αγώνες φλέρταρες αρκετές φορές με το βάθρο. Το πέτυχες σήμερα μετά από ένα ωραίο αγώνα.

Σήμερα ήταν ένας καλός σκληρός αγώνας με πολλά σαμάρια και δυνατούς αντιπάλους. Έφυγα καλά στην εκκίνηση και παρά την μεγάλη πίεση των αντιπάλων μου, ειδικά του Λυρίου, κατάφερα να πάρω την τρίτη θέση. Είχα πολλές ατυχίες φέτος, έφτασα αρκετές φορές στην πηγή και νερό δεν ήπια. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου στο Λιτόχωρο (κάκωση σπονδυλικής στήλης) ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω. Του χρόνου ελπίζω να μην έχω ατυχίες και να δείξω αυτό που πραγματικά μπορώ να κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν.

Γιώργος Σταναθιώτης #4
(VALVOLINE-BRIDGESTONE-SINISALO-RENTHAL-DID)
Κ.Π. Γιώργο είσαι κυπελλούχος από τον προηγούμενο αγώνα και πέτυχες άλλη μια νίκη. Πόσο εύκολος αγώνας ήταν ο σημερινός;

Σήμερα ο αγώνας ήταν πιο εύκολος από τους προηγούμενους γιατί δεν είχα το άγχος παρά την ίωση που με ταλαιπωρεί. Κατάφερα να πάρω το κύπελλο από τον προηγούμενο αγώνα και οδήγησα πιο άνετα σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα την πέμπτη μου νίκη φέτος.

Αλέξης Παπανικολάκης #1
(ΤΕΟΜΟΤΟ-SHELL-PAPANIKOLAKIS RACING TEAM)
K.Π. Μετά από ένα σχετικά εύκολο πρωτάθλημα, ένας δύσκολος αγώνας σήμερα;

Ήταν πολύ δύσκολος ο αγώνας, ο Παναγιώτης Κουζής βρισκόταν σε έξαρση μπορώ να πω. Δεν ήξερε τι έκανε μέσα στην πίστα, με την καλή ένoια πάντα, ήταν πολύ δυνατός. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν ήμουνα σωστά προετοιμασμένος για αυτόν το αγώνα. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ασχολήθηκα περισσότερο με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, λάθος όπως αποδείχτηκε χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του Π.Κουζή. Κάναμε το πρώτο σκέλος δεκαπέντε δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τα 250, ήθελα να κερδίσω αλλά έκανα λάθη, αυτοί παίζανε τα νούμερα τους (θέσεις στο πρωτάθλημα) δεν ήθελα να ενοχλήσω, δέχτηκα χτυπήματα ανταπέδωσα κι’ εγώ, αλλά όπως είπα δεν ήμουν προετοιμασμένος για να κερδίσω. Ήταν μια περίεργη κατάσταση για εμένα που δεν έχω ξαναέρθει. Αποτέλεσμα, δυο δεύτερες θέσεις.

Κ.Π. Είσαι και ο τελικός νικητής του βραβείου Hole Shot King Award του enduro.gr

Έχω δώσει βάρος στο θέμα των εκκινήσεων. Πήρα σε κάθε αγώνα τουλάχιστον από μία, πράγμα που βοηθάει ειδικά στα 125 που είναι πολλοί αναβάτες στην ίδια ταχύτητα και ίσως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στα οκτώ σκέλη που κατέκτησα φέτος.

Λευτέρης Παπανικολάκης #78
(ΤΕΟΜΟΤΟ-SHELL-PAPANIKOLAKIS RACING TEAM)
Κ.Π. Λευτέρη σήμερα φαινόσουν σαν να οδηγείς σε άλλη πίστα από τον συναγωνισμό.

Στον αγώνα τις Πρέβεζας ήθελα να πάρω το πρωτάθλημα και οδηγούσα πιο κρατημένα πιο φοβισμένα και δεν ήθελα ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσω τον τίτλο. Έκανα έναν αγώνα τακτικής χωρίς κανένα ρίσκο κατακτώντας τον τίτλο. Σήμερα έκανα έναν διαφορετικό αγώνα, ήρθα για να νικήσω να οδηγήσω ελεύθερα, να κάνω ταχύτερο γύρο και να δείξω την πραγματική μου δύναμη σαν κυνηγός οδηγός. Το κυνήγησα σήμερα να κάνω ότι καλύτερο, πέτυχα δυο δευτερόλεπτα καλύτερο χρόνο από όλους και έδειξα αυτό που πραγματικά μπορώ να κάνω και αυτό που έχω δουλέψει.

Κ.Π. Πρωτάθλημα ξανά για εσένα τι σημαίνει;

Μετά από χρόνια απουσίας ήταν μια πρόκληση για εμένα πολύ μεγάλη. Ξεκίνησα την χρονιά με δυο μήνες προπόνηση μόνο. Δυσκολεύτηκε πολύ το σώμα μου για να επανέλθει αλλά είμαι μαχητικός πολύ, δεν το έβαλα κάτω και τελείωσα την χρονιά αήττητος. Δεν έχασα αγώνα μόνο σκέλη και τα περισσότερα από τον Άγγλο (Fitch Richards).

Κ.Π. Τι θα κάνεις του χρόνου;
Φέτος ήταν μια χρονιά που την έκανα για εμένα. Το χρόνου θα κοιτάξω να πάρω μια καλή υποστήριξη να κάνω άλλο ένα πρωτάθλημα που μάλλον θα είναι και το τελευταίο.

Λευτέρης Καρέτσος #1
(YAMAHA-MICHELIN-MOTUL-FMF-SHOEI)
Κ.Π. Όλοι περιμέναμε φέτος μια μάχη σου με τον Λ.Παπανικολάκη η οποία δεν ήρθε ποτέ. Το προσπάθησες πάντως σήμερα.

Με πέτυχε σε δύσκολη μέρα αυτός ο αγώνας. Ήμουν άρρωστος με βήχα και συνάχι, δεν μπορούσα να ακολουθήσω αυτό το ρυθμό. Το Σάββατο μπήκα μόνο μια φορά στα δοκιμαστικά για να κρατήσω δυνάμεις αλλά τελικά σήμερα εξαντλήθηκα.

Κ.Π. Τους τελευταίους αγώνες έδειξες μεγάλη βελτίωση.
Ναι, έχω ξεπεράσει τα προβλήματα μου, έχουν μείνει κάποια μικρά κουσούρια ελαφριά αλλά μπορώ και κάνω κανονικά προπόνηση. Πιστεύω του χρόνου ότι θα επανέλθω κανονικά και θα είμαι και πάλι δυνατός. Ο Λ.Παπανικολάκης ήταν πολύ καλός φέτος αλλά όχι και άπιαστος. Ελπίζω του χρόνου σε μια καλή εμφάνιση.