Νεκτάριος Παπαβασιλείου (ΚΤΜ #3 – Hellinmoto – Shell Advance – Vasilopoulos Team)
Σήμερα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, η βροχή και η λάσπη έκαναν την ζωή όλων μας δύσκολη. Στο πρώτο σκέλος ξεκίνησα κάπως καλά, έμπλεξα με κάτι αργούς και με κράτησαν λίγο πίσω, λόγο ότι η πίστα ναι μεν είναι ωραία αλλά δεν έχει πολλά σημεία προσπέρασης. Μάζεψα την διαφορά αλλά δεν ήταν αρκετός ο χρόνος για να κάνω κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος η πίστα είχε γίνει λίγο χειρότερη λόγο του ψιλόβροχου, έφυγα καλά και ανέβασα ρυθμό λίγο μετά την μέση του αγώνα, έφτασα τον Κρητικό στην ρόδα, έκανα την κίνηση μου να τον περάσω στον τελευταίο γύρο αλλά μου βρήκε το πιρούνι σε ένα χονδρό λούκι και έπεσα, τερματίζοντας τελικά δεύτερος. Ο Μανώλης ήταν πολύ δυνατός σήμερα αλλά και ο Λυρίου, η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται συναρπαστική.

Παναγιώτης Κουζής (Yamaha #2 – Μοτοδυναμική – ΚΑ Μοτο – Pirelli – Παραράς)
Φέτος στόχος σου είναι ο τίτλος;
Ναι, κύριος στόχος μου φέτος είναι ο τίτλος. Με την βοήθεια της Yamaha που φέτος είναι περισσότερη πάνω σε ένα τετράχρονο θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
Πως είδες την απόδοση σου σήμερα;
Είμαι ευχαριστημένος, ποτέ στο παρελθόν δεν είχα πάει τόσο καλά και τις δύο μέρες. Στο δεύτερο σκέλος δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος από την απόδοση μου, γιατί πιστεύω ότι μπορούσα να κυνηγήσω την πρώτη θέση. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και θα προσπαθήσω να πάω ακόμα καλύτερα στην συνέχεια, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αλέξης Παπανικολάκης (Kawasaki #1 – Teomoto – Shell – Papanikolakis Racing)
Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο, οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν πάρα πολύ τους αγώνες. Όσο αφορά την δική μου απόδοση είμαι υπερβολικά ικανοποιημένος, πραγματικά ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να επιτύχω κάτω από συνθήκες τραυματισμών στην προετοιμασία που είχα και με κράτησαν λίγο πίσω, αλλά και μικροπροβλήματα τεχνικά που μας κράτησαν εχτές μέχρι πάρα πολύ αργά το βράδυ για να λυθούν. Στο δεύτερο σκέλος όλα πήγαν καλά, μπόρεσα και έπιασα την απόδοση μου και πήρα την νίκη. Είναι πρώτος αγώνας έχουμε μια χρονιά μπροστά μας, συγχαρητήρια σε όλους και να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Γιαννής Πολύζος (ΚΤΜ #100 – Mega Motors – Hellinmoto – Pirelli)
Γιάννη σήμερα ήσουν η έκπληξη του αγώνα στα 250.
Από εχτές στα δοκιμαστικά βασικά πήγαινα αρκετά δυνατά είχα τον δεύτερο χρόνο, και σήμερα στα ελεύθερα δοκιμαστικά ήμουν ο γρηγορότερος. Ήμουνα λίγο άτυχος στο πρώτο σκέλος έπεσα δυο τρεις φορές τερματίζοντας ένατος. Στο δεύτερο ήμουνα λίγο πιο τυχερός έφτασα στην τρίτη θέση από έβδομος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι όλη την χρονιά.

Μανώλης Κρητικός (Suzuki #155 – Silkolene – Suzuki Σφακιανάκης – Maxxis)
Είμαι πολύ χαρούμενος από εχτές με την πρώτη σημαία(νίκη) του γιου μου. Φέτος έχω δουλέψει αρκετά και νομίζω πως σήμερα ήρθε το σωστό αποτέλεσμα
Περισσότερο χάρηκες τις δυο νίκες τις δικές σου ή με την νίκη του γιου σου;
Του γιου μου. Χάρηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Χρήστος Φωτόπουλος (Kawasaki #911 – Teomoto – Shell – KRD –Michelin – Motodrive – Κτήμα Εκδηλώσεων – Catering Φωτόπουλος)
Στο πρώτο σκέλος έφυγα καλά μετά την εκκίνηση έκανα κάποιο λάθος, έπεσα και έμεινα αρκετά πίσω. Σηκώθηκα και έφτασα στην τρίτη θέση πίσω από τον Ηλιόπουλο, αλλά αυτός κόλλησε σε ένα λούκι και εγώ τον εμβόλισα από πίσω. Αποτέλεσμα να μου σπάσει το σωληνάκι του μπροστινού φρένου και να συνεχίσω τον αγώνα μόνο με το πίσω φρένο τερματίζοντας τελικά έβδομος. Στο δεύτερο σκέλος είχα πάλι καλή εκκίνηση, ήμουνα δεύτερος και στα ντουμπλαρίσματα αργών οδηγών με πέρασε ο Κουζής και τερμάτισα τρίτος.