Γιώργος Κάκος

Γιώργος Κάκος (#4-SUZUKI-MRC Μάντης,Yoshimura,Moto Vinios,IGOL) Racing 450, 1η και 3η θέση
«Η διαδρομή δεν μπορώ να πω ότι ήταν μικρή. Δεν νομίζω ότι με πείραξε που δεν μπήκε το χωμάτινο κομμάτι. Στο 1ο σκέλος ήταν εύκολος ο αγώνας, κατάφερα να περάσω τον Διακάκη, έκανα την διαφορά μου και έκανα απλά τον αγώνα μου για να τερματίσω. Στο 2ο σκέλος στην εκκίνηση με στριμώξανε λίγο, παρόλα αυτά παρέμεινα μέσα στο παιχνίδι. Προσπάθησα να πάρω μια καλή βαθμολογούμενη θέση. Στην Σπάρτη θα προσπαθήσω να έχω βαθμούς σίγουρους για να πάρω το πρωτάθλημα.»

 

Σπύρος Κεφαλλωνίτης

Σπύρος Κεφαλλωνίτης (#3-APRILIA-Aprilia Hellas Racing Team) Racing 450, 3η και 4η θέση
«Το Σαββάτο είχαμε ένα πρόβλημα με τα ελαστικά, ειδικά με το πίσω. Δεν βρίσκαμε κατάλληλο βρόχινο και στο τέλος πρόλαβα και κατέβασε 10′ για να προκριθώ από την 16η θέση. Ότι το χειρότερο στα χρόνια που τρέχω. Στον αγώνα ήξερα ότι θα πάω καλά. Στο 1ο σκέλος εκκίνησα πάρα πολύ δυναμικά, καταφέρνοντας να τερματίσω τρίτος και οδηγώντας τον γρηγορότερο γύρο. Στο 2ο σκέλος έκανα πάλι μια καλή εκκίνηση, με καθυστέρησαν ο 4ος και 5ος αναβάτης, που με άγχωσαν για να φτάσω την πρώτη τριάδα. Όταν πέρασα στην 4η θέση, χαλάρωσα για λίγο και ο Διακάκης επιτέθηκε. Αύξησα όμως την διαφορά μου και εξασφάλισα την 4η θέση.»

 

 

Ηλίας Μικές

Ηλίας Μικές (#2-HUSABERG-Extra Products Tassoulis,Hercules Service, Hebo) Racing Open, 4η και 3η θέση
«Στο 1ο σκέλος είχαμε λάθος ελαστικό, τοποθετώντας μαλακό, το οποίο γλιστρούσε πολύ έντονα. Ενώ είχα τις δυνάμεις δεν με βοηθούσε το μηχανάκι. Στο 2ο σκέλος το αλλάξαμε με πιο σκληρό ελαστικό, αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις στη μοτοσικλέτα. Πάλι όμως δεν με βοήθησε το «στήσιμο» της μοτοσικλέτας. Ήταν ρυθμισμένο για street αγώνα. Βόλευε σίγουρα τους αναβάτες που κάνουν ταχύτητα. Στην Σπάρτη θα είναι ένα χαλαρό διήμερο.»

 

 

 

Μιχάλης Κουτσουμπός

Μιχάλης Κουτσουμπός (#1-HONDA-Σαρακάκης,Honda,Agip,Michelin,Κουτσουμπός) Racing Open, 2η και 1η θέση
«Αυτός ο αγώνας ήταν λίγο περίεργος. Η χθεσινή ημέρα των χρονομετρημένων ήταν βρεγμένη η πίστα, με το χωμάτινο κομμάτι να μην μπαίνει τελικά για αυτό τον λόγο. Είχα τον πρώτο χρόνο και με τις στεγνές συνθήκες δυσκολεύτηκα να βρω τις σωστές ρυθμίσεις για το μηχανάκι μου. Πιστεύω ότι έκανα έναν πάρα πολύ καλό αγώνα και στα δυο σκέλη. Στο 1ο σκέλος κυνήγησα όσο μπορούσα, ενώ στο 2ο έπεσε ο Μπούστας και έβαλα το κεφάλι κάτω και οδήγησα. Κρατήθηκα στη πρώτη θέση κάνοντας και διαφορά. Όσο για την Σπάρτη, πιστεύω να έχω δυο πρώτες θέσεις.»

 

 

Γιάννης Μπούστας

Γιάννης Μπούστας (#38-ΚΤΜ-Hellinstore 018,Metzeler,Boustas team) Racing Open, 1η και 4η θέση
«Νομίζω ότι μπορούσα να νικήσω άνετα και στα δυο σκέλη. Έπαιξε ρόλο του ότι έτρεξα με καινούργιο ΚΤΜ VDB και ότι δεν υπήρχε χωμάτινο κομμάτι. Στο 1ο σκέλος είχα μια άνετη νίκη. Στο 2ο σκέλος έφτασα έναν αργό αναβάτη με πολύ φόρα και έχασα τον συντονισμό μου και έπεσα. Σηκώθηκα προσπάθησα να συνεχίσω. Η στιγμή όπου έπεσα μαζί με τον Μικέ συμβαίνει σε αγώνες. Προσπάθησα να μπω από την εσωτερική στην Κ1 και μου έκανε ένα νόμιμο κλείσιμο, που με την φόρα που είχα με έριξε πάνω του. Να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου Γιάννη Αθανασόπουλο (Hellinstore 018), την Metzeler και την Colori.»