ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χωμάτινα Tαξίδια Xαράς

Βλέποντας τις διαθέσεις του κόσμου για περιπέτεια και μπόλικα χωμάτινα χιλιόμετρα αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα διήμερο χωμάτινο ταξιδιωτικό «Αντοχής και Περιπέτειας»! Το ταξιδιωτικό αυτό απευθήνεται στους λάτρεις της χωμάτινης οδήγησης με μικρά και μεγάλα ΟΝ-ΟFF. Η Ελλάδα προσφέρει κάθε εποχή του χρόνου μοναδικές συγκινήσεις.

Σχεδιάσαμε και βγάλαμε αρκετά χιλιόμετρα ταξιδίου, με λίγες στάσεις, για να δοκιμάσουμε εαυτόυς και μοτό σε μία διαδρομή γεμάτη περιπέτεια! Σημείο συνάντησης θα είναι το περίπτερο Χαϊδαρίου,στις 7:00 το πρωί, το Σάββατο 24-5-08.

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω. Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και κλέινουν την Παρασκευή 16-5-08 γι΄αυτό προλάβετε!!! Μπορείτε να την στείλετε με e-mail στο info@xtx.gr . Όσοι στείλετε την αίτηση καλό θα ήταν να έρθετε στα καινούρια μας γραφεία, στην οδό Αρριανού 2 στο Καλλημάρμαρο, την Κυριακή 18-5-08 για να λάβετε πληροφορίες για την διαδρομή και τον προορισμό.

Απαραίτητος εξοπλησμός: χωμάτινα λάστιχα, κράνος, μπότες, μπουφάν με προστατευτηκά, επιγονατίδες, γάντια, σκηνή, φαρμακείο και η μοτό να βρήσκεται σε καλή λειτουργική κατάσταση.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!