Την πρώτη του εμφάνιση στην διεθνή σκηνή πραγματοποίησε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Βαγγελάκος όπου αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρω του Βελγικού πρωταθλήματος Motocross VLM στην κατηγορία National MX1 στην ιστορική πίστα του Lomel.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Δημήτρη στην καριέρα του, που αγωνίζεται με μοτοσυκλέτα ΜΧ1 και συγκεκριμένα οδήγησε μια Honda CRF 450 της ομάδας JL Cars Racing και τερμάτισε 20ος και 19ος αντίστοιχα στα δύο σκέλη σε σύνολο 35 εκινήσαντες οδηγούς.

Από την πρώτη συμμετοχή ο Δημήτρης Βαγγελάκος εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση αλλά και από τις 500 συμμετοχές που συμμετείχαν σε 12 κατηγορίες όπως και από την δυσκολία της πίστας που στο δεύτερο σκέλος ήταν πραγματικά απροσπέλαστη από τα βαθιά λούκια σε όλη την διαδρομή.

Αυτήν η προσπάθεια ήταν μια γνωριμία με τον χώρο και τους αγώνες στην Ευρώπη μιας και ο Δημήτρης Βαγγελάκος είναι ένας από τους τρεις οδηγούς που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Κεραμιδάς για να πλαισιώσουν την ομάδα που θα βρεθεί το καλοκαίρι στο Βέλγιο σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα με σκοπό την ανάδειξη Ελλήνων οδηγών και στόχο μια διεθνή καριέρα.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Βαγγελάκο και τους υπόλοιπους αθλητές καλή τύχη στην προσπάθειά τους.