Ο Παναγιώτης Κουζής είχε το αντίδοτο όχι μόνο για τον ανταγωνισμό αλλά και για την αφόρητη ζέστη που χτύπησε την Κεντρική Μακεδονία το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Ο Παναγιώτης Παπίλας και ο Δημήτρης Κοντολέτας συνέχισαν τις μάχες τους και σε αυτόν τον αγώνα όπου μοιράστηκαν τις νίκες στην ΜΧ2.

Ο εξ αναβολής αγώνας στην Κοζάνη (δυο εβδομάδες νωρίτερα λόγω έντονων βροχοπτώσεων) επεφύλασσε τελείως διαφορετικές συνθήκες καθώς η ζέστη αλλά και η υγρασία δυσκόλεψαν αφόρητα τους αγώνες Σάββατο και Κυριακή. Λιγότερες οι συμμετοχές στον τέταρτο αγώνα, κάτι αναμενόμενο πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ενώ δεδομένων των καιρικών συνθηκών η προσέλευση των θεατών μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική. H οργάνωση έκανε ότι ήταν δυνατόν με την σκόνη, το Σάββατο καθυστερώντας το πρόγραμμα όσο ήταν δυνατόν, αλλά όλα συνηγορούν πως πλέον οι αγώνες τον Ιούνιο στην Ελλάδα, ακόμα και στην Βόρεια Ελλάδα είναι δύσκολη υπόθεση.

Κατηγορία ΜΧ1

Αν και δεν κέρδισε τις εκκινήσεις ο Παναγιώτης Κουζής (Honda, #338) όρμηξε στην πρώτη θέση, μάλιστα στο πρώτο σκέλος είχε επαφή με τον Γιώργο Ηλιόπουλο (KTM, #69), στην προσπάθειά του να περάσει πρώτος. Έμεινε εκεί χωρίς ο Ηλιόπουλος να τον απειλήσει κερδίζοντας παρόμοιες νίκες και στα δυο σκέλη. Ο Μανώλης Σκύβαλος (Honda, #120) ήταν ο κερδισμένος στην Κοζάνη, έναντι του Δημήτρη Βαγγελάκου (Yamaha, #211) καθώς κέρδισε την τρίτη θέση και στα δυο σκέλη.

Παναγιώτης Κουζής

Κατηγορία ΜΧ2

Ο Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha, #92) πανηγύρισε την νίκη στο πρώτο σκέλος έχοντας σε απόσταση ασφαλείας τον Παναγιώτη Παπίλα (Honda, #22). O Μανώλης Κρητικός πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση μετά από μια καλή εκκίνηση. Στο δεύτερο σκέλος ήταν η σειρά του Παπίλα να ξεφύγει κρατώντας σε απόσταση τον Κοντολέτα, κερδίζοντας άλλο έναν σκέλος στο φετινό πρωτάθλημα. Στο δεύτερο σκέλος ο Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha, #100) ανέβηκε στο βάθρο, μετά την τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος.

Παναγιώτης Παπίλας

Δημήτρης Κοντολέτας

Κατηγορία Open

Σχεδόν οι μισές συμμετοχές στην μέχρι πρότινος πολυπληθής κατηγορία. Ο Κυριάκος Κουτσιοκώστας (Suzuki, #51) κέρδισε δυο νίκες στην Κοζάνη ακολουθούμενος από τον Βασίλη Ράπτη (Kawasaki, #103) που μάλιστα οδήγησε τον αγώνα για λίγο (δεύτερο σκέλος). Ο Βασίλης Χρυσοχόος (Kawasaki, #174) τερμάτισε τρίτος και στα δυο σκέλη του αγώνα.

Κουτσιοκώστας και Ράπτης

Κατηγορίες mini-junior-atv

Ο Δημήτρης Καρατζιάς και ο Γιώργος Γαβρίλης μοιράστηκαν τις νίκες στην κατηγορία Junior ενώ στην κατηγορία mini o Γρηγόρης Κραμβουσάνος και ο Άγγελος Βογιατζής κέρδισαν από μια νίκη επίσης. O Αριστείδης Τριανταφύλλου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των τετράτροχων atv.

Επόμενος αγώνας 08-09 Σεπτεμβρίου στο Λιτόχωρο. Καλό καλοκαίρι!

Γιώργος Γαβρίλης

Δημήτρης Καρατζιάς

Λίγη σκιά πριν την μάχη (κατηγορία mini)

Αριστείδης Τριανταφύλλου