Ο Νίκος Ζουρνατζής είναι άνθρωπος των αγώνων και μέσα από αυτούς έχει εστιάσει την εμπορική επιτυχία της επιχείρησής του στην Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα στην Καστοριά. Η επιχείρηση motoaction ιδρύθηκε το 1994 και εδρεύει στην πόλη της Καστοριάς (Λ. Κύκνων 14). Ασχολείται με την εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών καθώς επίσης και με την εμπορία αξεσουάρ μοτοσικλέτας.

Το άψογο σέρβις, οι προσιτές τιμές σε είδη υψηλής ποιότητας και ο σεβασμός σε κάθε ανάγκη του μοτοσικλετιστή κρατάει υψηλά την Motoaction στις προτιμήσεις του κοινού. Με τα πολλά ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, ευκολίες και δόσεις μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε οποιοδήποτε προϊόν.

Η άμεσα και γρήγορη αποστολή της κάθε παραγγελίας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας έκαναν την Motoaction γνωστό σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Από το 2000 η motoaction διαθέτει κατά αποκλειστικότητα, για ολόκληρη την Ελλάδα, τα προϊόντα των βελτιωτών από την Γαλλία Bud Racing διευρύνοντας την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της.

Στο κατάστημα Motoaction μπορείτε να βρείτε κατά απόκλειστικότητα τα βελτιωτικά προιόντα της Bud Racing αλλά και πολλά αξεσουάρ των Thor, Axo, Arnette, Shark, Uvex, Ferodo, Spyke και Vonzipper.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Motoaction για να δείτε την πλούσια λίστα από καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες.

Η Motoaction είναι άλλη μια εταιρία που επιλέγει την προβολή της από τις σελίδες του enduro.gr.

Συντάκτης Άρθρου : Δημήτρης Γιουβρής