** Ενημέρωση 27/8 14:31

H Ελλάδα ζει ανεπανάληπτες – τραγικές στιγμές τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όπου θρηνούμε, δυστυχώς, νεκρούς. Ο Ελληνικός λαός βιώνει μια από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του, ενώ το κράτος κήρυξε την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η ενημέρωση είναι συνεχείς αυτές τις ημέρες, παρακάτω θα βρείτε ορισμένες ιστοσελίδες που ενημερώνονται καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και ορισμένα blogs (ιστολόγια) που τα λένε έξω από τα δόντια (η πραγματική ενημέρωση).

On-line ενημέρωση
http://news.google.gr
http://www.in.gr
http://www.kathimerini.gr
http://www.nafteboriki.gr
http://www.skai.gr/

Blogs
http://anadasosi.blogspot.com
http://athens.indymedia.org
http://kaltsovrako.wordpress.com
http://www.pestaola.gr
http://press-gr.blogspot.com
http://vrypan.net/weblog

Στα δικά μας τώρα. Από την Παρασκευή (24 Αυγούστου) που ξεκίνησαν οι τραγικές φωτιές σε όλη την Ελλάδα νόμιζα πως βιώνουμε ανεπανάληπτες στιγμές. Ποιος να ενδιαφέρεται τώρα για τους αγώνες, αναρωτιόμουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν μάλιστα τηλεφωνούσα σε γνωστούς μας αθλητές – αναβάτες στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις φωτιές, έτσι για συμπαράσταση. Σήμερα βρήκα στο email μου, αποτελέσματα και βαθμολογία από αγώνα κυπέλλου scramble Βορείου Ελλάδας στην Καλαμπάκα που διοργανώθηκε χθες (!), Κυριακή 26 Αυγούστου από την ΟΜΕ.

Δεν ήταν όμως μόνο η ΟΜΕ αλλά και η ΕΛΠΑ η οποία επέτρψε να διεξαχθεί αγώνας το Σαββατοκύριακο, ο 6ωρος αγώνας ταχύτητας στην πίστα Σερρών! Την Δευτέρα η ΕΛΠΑ δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι αγωνιστικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου (Ράλλυ Δημόκριτος και Ανάβαση Ομαλού) αναβλήθηκαν λόγω κατάσταση “έκτακτης ανάγκης”. Όμως ο 6ωρος αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά…

Ενώ όλη η Ελλάδα έχει μείνει με το στόμα ανοικτό, προσπαθώντας να κατανοήσει το μέγεθος της καταστροφής, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η ΟΜΕ και η ΕΛΠΑ διοργάνωσαν τους αγώνες τους, κανονικά!!!


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ 0300

Αφού θρηνήσαμε από τον καναπέ μας την καταστροφή, ας κάνουμε κάτι γι’ αυτό, χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες. Εμείς εδώ στο 0300 έχουμε χώρο και έχουμε και φορτηγό. Καλούμε λοιπόν όσους έχουν να προσφέρουν κάτι (από τα παρακάτω και ΜΟΝΟΝ) να το φέρουν εδώ.

Θα ταξινομηθούν και θα αποσταλούν σε κάποιο χωριό της ΗΛΕΙΑΣ το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι αλλά δυστυχώς είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιο από όλα τα πληγέντα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα περί αυτού, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επικοινωνία με τον Δήμαρχο / Κοινοτάρχη του χωριού. Μόλις μαζευτεί ποσότητα ικανή για να γεμίσει το φορτηγό μας, θα μεταφερθούν με δική μας ευθύνη.

Υλικά
Ρούχα, αντρικά/γυναικεία και παιδικά
Κουβέρτες
Παπούτσια
Αδιάβροχα
Τρόφιμα
Μακαρόνια
Ρύζι
Γάλα κονσέρβα (όχι φρέσκο)

Επίσης χρειάζονται (αυτά κατόπιν συνεννόησης με την κα Ιωάννα Αρβανιτάκη, 210-2402300 εσωτ. 138)
Παλέτες
Χαρτοκιβώτια
Ταινίες