Ήρθε η ώρα να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την συμμετοχή σας με την Ελληνική ομάδα ή την Ελληνική αποστολή στο 81ο International Six Days Enduro που φέτος διοργανώνεται στη Νέα Ζηλανδία.

Κατεβάστε την φόρμα, συμπληρώστε τη και στείλτε την με email στο info@enduro.gr

Ποιοι θα συμμετέχουν με την Ελληνική αποστολή;
Η ΕΛΠΑ έχει ανακοινώσει την υποστήριξη αποστολής Εθνικής ομάδας Trophy (έξη αναβάτες).

Ποια είναι η οικονομική βοήθεια που θα λάβουν όσοι αναβάτες επιλεχθούν στην Ελληνική ομάδα;
Για τους αναβάτες της Ελληνικής Εθνικής ομάδας η ΕΛΠΑ καλύπτει τα παρακάτω έξοδα (αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή σε ξενοδοχείο, βασική διατροφή στο ξενοδοχείο, αυτοκίνητο μεταφοράς και παράβολο συμμετοχής).

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις του αναβάτη;
Οι αναβάτες που θα επιλεχθούν θα πρέπει:
1. Να καλύψουν τα έξοδα ενοικίασης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.
2. Να καλύψουν τα έξοδα ενοικίασης Support Service.
3. Να υπολογίσουν ταξίδι συνολικά 14 ημερών (8/11 έως 21/11).

Ποιος πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του;
Αν θέλεις να συμμετάσχεις με την Ελληνική αποστολή τότε θα πρέπει να συμπληρώσεις τώρα τα στοιχεία σου. Με αυτή σου την πράξη δεν δεσμεύεσαι να συμμετάσχεις ούτε όμως δεσμεύεται η ΕΛΠΑ να σε συμπεριλάβει στην Ελληνική αποστολή. Ακόμα και αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να συμμετάσχεις με την Ελληνική Εθνική ομάδα αλλά με δική σου συμμετοχή θα πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου για να γνωστοποιήσεις το ενδιαφέρον σου για τον αγώνα.

Ποιος επιλέγει την Ελληνική αποστολή;
Η ΕΛΠΑ μέσω της ΕΘΕΑΜ, εγκρίνει τους αναβάτες που έχουν δηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στον διεθνή αγώνα. Η επιλογή γίνεται κατά βάση σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΘΕΑΜ, όπου ανάδειξη εθνικών ομάδων, προτιμούνται δηλαδή οι περσινοί πρωταθλητές, κατόπιν οι δευτεραθλητές κ.ο.κ. Σαφείς προτίμηση θα έχουν οι κάτοχοι μεταλλίων από παλαιότερο αγώνα ISDE.

Τι γίνεται αν δεν επιλεγείς από την ΕΛΠΑ;
Μπορείς να συμμετάσχεις, η ΕΛΠΑ θα αναλάβει να πληρώσει μόνο την συμμετοχή σου αλλά θα πρέπει να επωμισθείς όλα τα υπόλοιπα έξοδα ενός τέτοιου αγώνα. Οι άνθρωποι που θα ακολουθήσουν την Ελληνική αποστολή θα σε βοηθήσουν σε όλα τα οργανωτικά θέματα. Προσοχή μετά το 2004 όταν μια χώρα δηλώνει τη συμμετοχή Εθνικής ομάδας δεν μπορούν να υπάρχουν ιδιωτικές συμμετοχές από την ίδια χώρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν δηλωθεί η Ελληνική εθνική ομάδα ο μόνος τρόπος να συμμετάσχεις είναι με την μορφή Team Club (δηλαδή τρεις αναβάτες).

Με την συμπλήρωση και αποστολή των στοιχείων σου δέχεσαι ανεπιφύλακτα τα παραπάνω και επιθυμείς να γνωστοποιήσεις το ενδιαφέρον σου για την συμμετοχή στο 81o ISDE.

H αποστολή της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει έως και την Παρασκευή 5 Μαίου. Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μην διστάσεις να καλέσεις το 210 940 2007 (ώρες γραφείου)! Εμπρός λοιπόν μην κάθεσαι(!) κατέβασε την παρακάτω φόρμα, συμπλήρωσέ την και στείλτη την με email στο info@enduro.gr