ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

RAT MEETING – 11/09/2005

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του παγκοσμίως δημοφιλούς RAT (Ένωση κατόχων μοτοσικλετών TRIUMPH) η Ελληνική αντιπροσωπεία ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. θέλοντας να τονώσει το θεσμό, ανακοινώνει στα μέλη του, την νέα αυτή προσπάθεια και σύντομα το πρόγραμμα εκδηλώσεων έως το τέλος της χρονιάς.

Στόχος της ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. είναι όλοι οι ιδιοκτήτες μοτοσικλετών TRIUMPH να έχουν το προνόμιο ‘ειδικής μεταχείρισης’ όσο αναφορά τα: service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ταυτόχρονα να υπάρχει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Δεν θα θέλαμε ωστόσο να ξεχάσουμε τους φίλους της ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. που δεν είναι κάτοχοι μοτοσικλέτας TRIUMPH αλλά εμπιστεύονται τα υπόλοιπα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε. Έτσι λοιπόν στις εκδηλώσεις της εταιρείας μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν την μοτοσικλέτα και τον κόσμο της.

Την Κυριακή 11/09/2005 πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή 240 χιλιομέτρων με προορισμό την Κόρινθο- Μεγάλο Βάλτο- Ξυλόκαστρο και επιστροφή Αθήνα όπου οι 17 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις, να ‘παίξουν’ στην πίστα καρτ και φυσικά να απολαύσουν ένα ωραίο γεύμα κάτω από τα πλατάνια του παραδοσιακού χωριού στον Μεγάλο Βάλτο. Ένα καφεδάκι με θέα στη θάλασσα στο Ξυλόκαστρο ήταν ότι καλύτερο πριν την επιστροφή στην Αθήνα, όπου όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση στις 19 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη στις 19.00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση των μελών του RAT στο κατάστημα της MOTOPARK στην Μιχαλακοπούλου 77. Στις 23 Οκτωβρίου θα γίνει ημερήσια εκδρομή << Ο Γύρος Πατραϊκού >>
Μείνετε συντονισμένοι.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων RAT
στο τηλ. 210-2849200 (Κασφίκη Ντίνα / Κυριαζίδη Κλεοπάτρα)