Α.Σ.Ο.Α.Μ.
Αθλητικός Σύλλογος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας
Τηλ: 7712455
e-mail: motodikappa@hol.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου 2007, στον χώρο του ΑΣΟΑΜ στα paddocks του Athens Supercross, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των αναβατών ΜΧ (ΑΣΟΑΜ).

Η διαδικασία αυτή, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου,  ακολουθείται για δεύτερη φορά και έχει στόχο να καταστεί δυνατόν να συμμετάσχουν σε αυτή οι αγωνιζόμενοι στο Motocross από όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Στις εκλογές θα συμμετάσχουν τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του ΑΣΟΑΜ ενώ θα γίνονται δεκτές υποψηφιότητες ως την ώρα 17:00 του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2007.

Για τον Α.Σ.Ο.Α.Μ.,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ του ΑΣΟΑΜ συνεδρίασε στις 19/12/05 με σκοπό να εξετάσει την κατάσταση όπως αυτή έχει εξελιχθεί πρόσφατα μετά από μια ξεχωριστή χρονιά για το ελληνικό ΜΧ αφού έγιναν πέραν του ενός πρωταθλημάτων, υπήρξε πληθώρα αγώνων χωρίς όμως να επιτευχθεί το αποκλειστικά ζητούμενο, η ανάπτυξη του ελληνικού ΜΧ μέσα από αγώνες και θεσμούς υψηλού επιπέδου.

Το ΔΣ του ΑΣΟΑΜ αποφάσισε ομόφωνα ότι η κατάσταση θα πρέπει να εκτιμηθεί από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, Γενική συνέλευση η οποία θα γίνει, μετά τις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί, περί τα τέλη Ιανουαρίου όπου ο ΑΣΟΑΜ, συλλογικά, θα πάρει τις αποφάσεις του για το 2007. Ετσι καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επικοινωνήσουν μαζί του για συζήτηση και συνεργασία πάνω στις προτάσεις και τους στόχους που έχει ο κάθε φορέας για το 2007.

Για τον ΑΣΟΑΜ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο