ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
EXTRA PRODUCTS – HUSABERG

Επισυνάπτουμε για την ενημέρωσή σας τις ανακοινώσεις για τη συνένωση HUSABERG-HUSQVARNA εκ μέρους και των δύο εταιρειών με την ελληνική τους μετάφραση, καθώς και τα νέα μοντέλα HUSABERG 2014.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να αναφερθούμε στα δύο μεγάλα ονόματα και να διευκρινίσουμε τα δεδομένα της νέας εποχής.

Η Husaberg ήταν η πρώτη εταιρεία που καθιέρωσε την τετράχρονη τεχνολογία σε αγώνες Εnduro και Motocross, αφήνοντας αρχικά έκπληκτες όλες τις άλλες εταιρείες που όμως σύντομα διαπίστωσαν ότι, η πρόταση Husaberg μόνο πλεονεκτήματα είχε. Η Husaberg διατήρησε το βάρος της μοτοσυκλέτας πολύ κοντά σ΄αυτό της δίχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας ταυτόχρονα όλα τα πλεονεκτήματα του 4χρονου κινητήρα για αγωνιστική χρήση στο χώμα.

Η Husqvarna – σουηδικής προέλευσης αρχικά – μετά την εξαγορά της από την Cagiva πέρασε από πολλά στάδια με κινητήρες Cagiva και αργότερα άλλους ιταλικής τεχνολογίας διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία.

Σήμερα, οι δύο σουηδικές εταιρείες ενώνονται σε μία, διατηρώντας την προηγμένη τεχνολογία Husaberg και την 100χρονη παγκόσμια κληρονομιά του ονόματος Husqvarna.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η τεχνολογία Husaberg δεν θα αλλάξει. Τα μοντέλα 2014, θα διατεθούν αρχικά με το όνομα Husaberg και αργότερα με το όνομα Husqvarna και θα ηγηθούν της νέας εποχής με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.


HUSQVARNA ΚΑΙ HUSABERG ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Αγαπητοί Συνεργάτες,
Το έτος 2013 θα μείνει στην ιστορία της μοτοσυκλέτας, ως η χρονιά της αναγέννησης για τη Husqvarna.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ HUSQVARNA
Μετά από προσεκτική ανάλυση και αξιολόγηση όλων των παραμέτρων, αποφασίσαμε να επανενώσουμε αυτό που ξεπήδησε από την ίδια ρίζα 25 χρόνια πριν. Με άλλα λόγια, συνδυάζοντας την παγκόσμια κληρονομιά της Husqvarna με την προηγμένη τεχνολογία της Husaberg θα οδηγήσουμε τη Husqvarna σε μια νέα εποχή μεγάλης επιτυχίας.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ HUSQVARNA
Η νέα γενιά μοντέλων Husqvarna είναι ήδη σε εξέλιξη: μία νέα σειρά, με νέο και αποκλειστικό σχεδιασμό και την τελευταία τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε Enduro, Motocross και μικρές μοτοσυκλέτες. Επίσης, η κατηγορία Supermoto στην οποία η Husqvarna ήταν πολύ επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια -. θα γνωρίσει νέα και συναρπαστικά προϊόντα.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΑΖΙ
Η Pierer Industrie AG και η KTM AG ανακοινώνουν την επανένωσή τους με το όνομα Husqvarna

Προς το δίκτυο πωλητών Husqvarna και Husaberg
H HUSQVARNA Sportmotorcycle GMBH θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο 2013 Από τον Οκτώβριο 2013, η νέα εταιρεία “Husqvarna Sportmotorcyte GmbH” με έδρα το Mattighofen της Αυστρίας, θα είναι σε πλήρη λειτουργία για την παραγωγή και πώληση της νέας γκάμας μοντέλων στο δίκτυο αντιπροσώπων και dealers της Husqvarna που θα βασιστεί στο υφιστάμενο δίκτυο πωλήσεων της Husqvarna και της Husaberg. Η προμήθεια των ανταλλακτικών και η Εξυπηρέτηση των Πελατών, όσον αφορά όλα τα μοντέλα Husqvarna μέχρι και το 2013 είναι εξασφαλισμένη για τα επόμενα χρόνια και οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην τρέχουσα τοποθεσία στο Biandronno της Ιταλίας (VA-ltaly).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2013
Για την προώθηση της νέας εποχής Husqvarna, στις αρχές του Οκτωβρίου 2013 θα παρουσιαστούν τα μοντέλα Motocross και Enduro στο Διεθνή Τύπο και θα ακολουθήσει η παρουσίαση στο κοινό κατά τη Διεθνή Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, στις αρχές Νοεμβρίου. Όλη η γκάμα των Offroad μοντέλων θα είναι διαθέσιμη προς πώληση αμέσως μετά από αυτό το γεγονός.

Χαιρετισμούς,
CSO Hubert Trunkenpolz CEO Stefan Pierer
KTM-Sportmotorcycle AG
Pierer Industrie AG


HUSQVARNA ΚΑΙ HUSABERG ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Το έτος 2013 θα μείνει στην ιστορία της μοτοσυκλέτας, ως η χρονιά της αναγέννησης για τη Husqvarna.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ HUSQVARNA
Σε συνέχεια της εξαγοράς της Husqvarna από την Pierer Industries AG και μετά από προσεκτική ανάλυση και αξιολόγηση όλων των παραμέτρων, αποφασίσαμε να επανενώσουμε αυτό που ξεπήδησε από την ίδια ρίζα 25 χρόνια πριν. Με άλλα λόγια, η Husqvarna θα μπει σε μια νέα εποχή συνδυάζοντας τη δική της πλούσια κληρονομιά με την προηγμένη τεχνολογία της Husaberg.

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ HUSQVARNA ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Η νέα γενιά μοντέλων Husqvarna είναι ήδη σε εξέλιξη: μία νέα σειρά, με νέο και αποκλειστικό σχεδιασμό και την τελευταία τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε Enduro, Motocross και μικρές μοτοσυκλέτες. Επίσης, θα υπάρξουν καινούργια, συναρπαστικά προϊόντα στην κατηγορία Supermoto στην οποία η Husqvarna είχε πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

“ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΑΖΙ”
H HUSQVARNA Sportmotorcycle GMBH θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο 2013. Από τον Οκτώβριο 2013, η νέα εταιρεία “Husqvarna Sportmotorcyte GmbH” με έδρα το Mattighofen της Αυστρίας, θα είναι σε πλήρη λειτουργία για την παραγωγή και πώληση της νέας γκάμας μοντέλων στο δίκτυο αντιπροσώπων και dealers της Husqvarna. Η προμήθεια των ανταλλακτικών και η Εξυπηρέτηση των Πελατών, όσον αφορά όλα τα μοντέλα Husqvarna μέχρι και το 2013 είναι εξασφαλισμένη για τα επόμενα χρόνια και οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην τρέχουσα τοποθεσία στο Biandronno της Ιταλίας (VA-ltaly).

Για περισσότερες πληροφορίες: ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ HUSQVARNA OFFROAD ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Η νέα σειρά θα παρουσιαστεί στο κοινό κατά τη Διεθνή Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, στις αρχές Νοεμβρίου.

husqvarna-husaberg