ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12 άτομα και αρκετές δεκάδες ώρες χρειάστηκαν για να χαράξουν, να καθαρίσουν και να σηματοδοτήσουν την νέα διαδρομή που πάνω της θα διοργανωθεί το 4ο ENDURO ADVENTURE.

Το μήκος της νέας διαδρομής αγγίζει τα 55χιλ. με το τερέν και το υψόμετρο να αλλάζει διαρκώς. Τα 45χιλ. από τα 55χιλ. είναι ολοκαίνουργια, απάτητα μονοπάτια με μόλις 2 χιλ. χωματόδρομο και τα υπόλοιπα 8χιλ. από προηγούμενες εκδηλώσεις. Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχει μια EXTREME ειδική διαδρομή παραπλήσια αυτής του UNDERGROUND RACE χωρίς να είναι υποχρεωτικό να την περάσουν οι αναβάτες.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού το 2ο χιλ. Επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Ασσήρου (εκεί που διοργανώθηκε το ENDURO CROSS). Θα υπάρχει σήμανση ENDURO από τον κόμβο της Εγνατίας οδού έως και το σημείο της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 5-2-2012 ημέρα Κυριακή και ώρα εκκίνησης 11 π.μ. (η ώρα εκκίνησης θα τηρηθεί αυστηρά).Η εκκίνηση θα δίνεται με τη σειρά που θα γράφονται οι αναβάτες στην γραμματεία. Κατά συνέπεια όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έρθουν αρκετή ώρα πιο μπροστά για να γίνουν οι εγγραφές, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για τους ανηλίκους θα πρέπει να υπογράψει ένας από τους δύο γονείς. Στην γραμματεία θα πωλείται το DVD με το 3ο ENDURO ADVENTURE του 2011 με κόστος 5,00 ΕΥΡΩ.

Όλοι οι αναβάτες οφείλουν να φορούν φουλ εξοπλισμό και οι μοτοσυκλέτες τους να είναι σε καλή κατάσταση. Μοτοσυκλέτες μπορούν να πάρουν μόνο ENDURO ή MX ανεξαρτήτως κυβικών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15,00 ΕΥΡΩ (ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ) και όλοι οι αναβάτες οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 3-2-2012 στο τηλ. 6977414909 (για να μην έχουμε τα περσινά που δεν έφτασαν τα αναμνηστικά)

Η εκδήλωση καλύπτεται με ασθενοφόρο και γιατρό της INTERSALONIKA

Σας περιμένουμε όλους

Πληροφορίες: Δημήτρης 6971414909

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Α.Μ.Ο.Λ