Όσοι Έλληνες θέλουν να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο αγώνα σε άμμο, τον διεθνή και φημισμένο Le Touquet Enduro, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη Touquet των Γαλλικών Νορμαδικών ακτών με 1000 συμμετοχές και σχεδόν 500.000 θεατές, πλέον μπορείτε να σκεφτείτε και την ενοικίαση μοτοσυκλέτας από την διοργάνωση.

Το Touquet Enduro είναι ένας θρυλικός αγώνας τύπου scramble αν θέλαμε να το χαρακτηρίσουμε αλλά Ελληνικά όπου οι αναβάτες ξεκινούν όλοι μαζί (1000 συμμετοχές) για έναν τρίωρο αγώνα. Αυτά την Κυριακή γιατί το Σάββατο διοργανώνεται στο ίδιο σημείο ένας αγώνας με quad (περίπου 250 συμμετοχές). Οι αγωνιζόμενοι καλούνται να μονομαχήσουν με την άμμο για τρεις ώρες ενώ το τεράστιο αυτό γεγονός μαγνητίζει τους θεατές με αποτέλεσμα στον περσινό αγώνα να βρεθούν στο Touquet περίπου 500.000 θεατές για το τριήμερο. Χαρακτηριστικό των συμμετοχών (μοτοσυκλέτες) είναι πως ενώ οι πρώτες μοτοσυκλέτες βρίσκονται στην εκκίνηση του αγώνα κάποιες ακόμα βρίσκονται στο parc ferme στο κέντρο της πόλης!

Η οργάνωση επιθυμεί περισσότερες διεθνείς συμμετοχές και έτσι φέτος, σε συνεργασία με την Yamaha Γαλλίας προσφέρει μοτοσυκλέτες Yamaha για ενοικίαση και προτεραιότητα σε αναβάτες εκτός Γαλλίας.

Για πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε:

Service Evenements / Commercial
Office du Tourisme, des Sports et de la Culture
Place de l’Hermitage – 62520 Le Touquet Paris-Plage
Tel: +33-3-21 06 82 13 Mobile: +33-6-74 24 83 01
Fax: +33-3-21 06 72 17
email: serviceevenements@letouquet.com

Ενδιαφέρεστε; Αν ναι βιαστείτε γιατί η συμμετοχή κοστίζει 220 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες και 290 ευρώ για Quad μέχρι 10 Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καλύπτεται τηλεοπτικά Live και στην Ελλάδα από το Eurosport, ενώ αν υπάρξει Ελληνικό ενδιαφέρον από αναβάτες το enduro.gr θα διοργανώσει αποστολή για την κάλυψη του αγώνα και την προώθηση των Ελληνικών συμμετοχών.

Πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας της οργάνωσης www.enduropaledutouquet.fr

Φωτογραφία: Maindru Photos