To International Six Days Enduro –ISDE 2008 αποτελεί την πολυπληθέστερη και πλέον απαιτητική διοργάνωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας. Η “Ολυμπιάδα” του Enduro. Διεθνής εξαήμερος αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από την1η ωςτην 6η Σεπτεμβρίου του 2008 στην ευρύτερη ορεινή περιοχή των Σερρών. Στον αγώνα ISDE 2008 θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 450 αθλητές από 35 χώρες από τις πέντε ηπείρους.
Εκτός απότους 1.500 εμπλεκόμενους με τον αγώνα (οδηγοί, συνοδοί, μηχανικοί, μέλη των ομάδων, παράγοντες του αθλήματος, δημοσιογράφοι),περισσότεροιαπό10.000 απλοί θεατές από κάθε γωνιά της γης κατακλύζουν κάθε χρόνο τον τόπο διεξαγωγής ενός ISDE για περίπου δύο εβδομάδες.

H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Europe σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία θα συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή του μοτοσυκλετισμού δίνοντας τη δυνατότητα σε Έλληνες και ξένους αγωνιζόμενους να ενοικιάσουν τα μοντέλα 2008 WR 250F και WR 450F και υπηρεσίες υποστήριξης σε προνομιακή τιμή. Μετά το τέλος του αγώνα οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες θα διατεθούν προς πώληση σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Συγκεκριμένα η Εταιρεία προσφέρει περιορισμένο αριθμό με τους εξής όρους :
Διαθέσιμα μοντέλα : Τα διαθέσιμα μοντέλα είναι αποκλειστικά τα ακόλουθα
•     WR250F (μοντέλο 2008)
•     WR450F (μοντέλο 2008)

Τιμή ενοικίασης : Και για τα δύο μοντέλα έχει οριστεί η τιμή ενοικίασης των 2.000 ευρώ ανά μοτοσυκλέτα, ποσό που θα πρέπει να κατατεθεί στους προτεινόμενους λογαριασμούς της Εταιρείας ως και την 14η Αυγούστου 2008 , αφού έχει προηγηθεί η διαδικασία κράτησης και επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας. Το ποσό αυτό καλύπτει το δικαίωμα χρήσης των μοτοσυκλετών από 23/8/2008 ως και τη λήξη του αγώνα στις 6/8/2008, προετοιμασία των μοτοσυκλετών για αγωνιστική χρήση, μεταφορά των μοτοσυκλετών από την Αθήνα στις Σέρρες και συγκεκριμένα στον χώρο του αγώνα, έξοδα έκδοσης πινακίδας και απλή ασφάλιση της μοτοσυκλέτας. Σημειώνεται ότι η προσωπική ασφάλιση του αγωνιζόμενου θα γίνεται σε συνεννόηση με τον διοργανωτή επιτόπου, ενώ για την περίοδο προετοιμασίας από 23/8/2008 ως και την έναρξη του αγώνα στις 1/9/2008 θα πρέπει οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι να φροντίσουν για την προσωπική τους ασφαλιστική κάλυψη,( και παράλληλα να υπογράψουν απαλλακτικό ευθύνης.) Η τιμή ενοικίασης δεν περιλαμβάνει την παροχή τεχνικής υποστήριξης κατά τον αγώνα, ούτε και τα ανταλλακτικά/λιπαντικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Προσωρινή εγγύηση για πιθανές ζημιές : Εκτός του ποσού της ενοικίασης των 2.000 ευρώ, περαιτέρω θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να αποδεχθούν τη χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας με το ποσό των 1.000 ευρώ ως εγγύηση καλής κατάστασης της μοτοσυκλέτας κατά την επιστροφή της στη λήξη του αγώνα. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί ως και την 14η Αυγούστου 2008. Το ποσό της εγγύησης ή μέρος αυτού (αν έχουν προκύψει ζημιές) θα επιστραφεί εντός μιας εβδομάδας μετά τη λήξη του αγώνα (χωρίς τόκους), αφού έχει ελεγχθεί η κατάσταση της μοτοσυκλέτας. Θα χρεωθούν πιθανές καταστροφές πλαστικών, ψυγείων, εξάτμισης κλπ., ενώ δεν θα απαιτηθεί να καλυφθούν από τον αγωνιζόμενο φυσικές φθορές από την αγωνιστική χρήση, όπως γρατζουνιές, φθορές από μικροπτώσεις κλπ. ?Τα ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν για την αποκατάσταση των μοτοσυκλετών και θα αφαιρούνται από το προκαταβληθέν ποσό της εγγύησης με τη σύμφωνη γνώμη του αγωνιζόμενου, θα υπολογιστούν από την Εταιρεία με έκπτωση 10% από τον προτεινόμενο τιμοκατάλογο λιανικής Ελλάδας. Η σχετική τεχνική αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από την Εταιρεία κατά τη λήξη του αγώνα, και ο αγωνιζόμενος θα είναι ενήμερος πριν αποχωρήσει.

Κόστος Τεχνικής Υποστήριξης : Την τεχνική υποστήριξη των μοτοσυκλετών ΥΑΜΑΗΑ έχει αναλάβει η ομάδα του Στέφανου Κόκκινου, αρχηγού και μηχανικού των ελληνικών αποστολών ISDE στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Το «πακέτο» τεχνικής υποστήριξης θα χρεωθεί με το ποσό των 800 ευρώ τα οποία θα καταβληθεί επιτόπου στον χώρο του αγώνα στον αρμόδιο κο.Κόκκινο, και περιλαμβάνει τις εξής παροχές :

  • Βενζίνη αγώνα (δεν περιλαμβάνει τη βενζίνη προετοιμασίας 23/8 – 31/8)
  • Τεχνική υποστήριξη κατά τον αγώνα και κατά την προετοιμασία 23/8 – 31/8.
  • Διάθεση χώρου στην τέντα τεχνικής υποστήριξης
  • Φορτηγό ή van σε κάθε ΣΕΧ (ΤC – συνολικά 3 σημεία ελέγχου) με ικανό αριθμό υποστηρικτικού προσωπικού για παροχή εργαλείων και τεχνικών συμβουλών. Επίσης μεταφορά εργαλείων και προσωπικών αντικειμένων στα ΣΕΧ.
  • Η πρώτη αλλαγή λιπαντικών παρέχεται δωρεάν
  • Νερό, ισοτονικά, energy bars, φρούτα κ.λ.π.
  • Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Ως προς τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν και χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα χρεώνονται με έκπτωση 10% στον τιμοκατάλογο λιανικής απευθείας από τον αρμόδιο κο.Κόκκινο και η εξόφλησή τους θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση μαζί του κατά τη λήξη του αγώνα.

Σημειώνεται ότι η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δεν φέρει ευθύνη και δεν θα μεσολαβήσει στις συναλλαγές της τεχνικής υποστήριξης με τους αγωνιζόμενους.

Διαδικασία δέσμευσης μοτοσυκλέτας : Για τη δέσμευση μοτοσυκλέτας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας και η αποστολή της μέσω fax στον αρμόδιο κο. Γιάννη Μυτιληνάκη ως και την 8η Αυγούστου 2008. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμο μοντέλο, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα επιβεβαιώσει γραπτά και στη συνέχεια θα πρέπει να κατατεθεί το ποσό των 2.000 ευρώ στους προτεινόμενους λογαριασμούς της Εταιρείας ως και την ?14η Αυγούστου 2008. Μετά την πάροδο αυτής της ημερομηνίας δεν θα είναι εφικτό να καλυφθούν σχετικά αιτήματα.

Παράδοση μοτοσυκλέτας : Η παράδοση της μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιείται στον χώρο του αγώνα από το Σάββατο 23 Αυγούστου. Το ακριβές σημείο παράδοσης/παραλαβής από τον αγωνιζόμενο θα καθοριστεί έγκαιρα σε προφορική επικοινωνία του Δ/ντή Racing & Event Management κου. Γιάννη Μυτιληνάκη με κάθε αγωνιζόμενο. Κατά το χρονικό σημείο παραλαβής της μοτοσυκλέτας, ο αγωνιζόμενος θα μπορεί να εξετάσει την καλή της κατάσταση και να υπογράψει σχετική δήλωση ότι την παρέλαβε άρτια προετοιμασμένη.

Επιστροφή μοτοσυκλέτας : Οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να παραδίδονται στην Εταιρεία αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Το σημείο επιστροφής των μοτοσυκλετών θα καθοριστεί επιτόπου πριν την έναρξη του αγώνα και θα ενημερωθούν έγκαιρα οι αγωνιζόμενοι. Όσοι αγωνιζόμενοι πιθανά δεν καταφέρουν να τερματίσουν θα πρέπει επίσης να παραδώσουν τη μοτοσυκλέτα το συντομότερο δυνατό (όχι κατά τη λήξη του αγώνα) σε σημείο που θα έχει προκαθοριστεί από τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ σε συνεννόηση με το διοργανωτή.

Ακύρωση συμμετοχής : Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής αγωνιζόμενου, το ποσό ενοικίασης (2.000 ευρώ) και το ποσό εγγύησης (1.000 ευρώ) θα επιστρέφονται στον αγωνιζόμενο, εφόσον έχει ενημερώσει εγγράφως την Εταιρεία εντός 13 ημερών πριν την έναρξη του αγώνα, δηλ. ως και τις 18/8/2008. Αν η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δεν ειδοποιηθεί εντός αυτού του χρονικού ορίου, θα επιστραφεί στον αγωνιζόμενο όλο το ποσό της εγγύησης (1.000) και το ήμισυ του ενοικίου (1.000 ευρώ), δεδομένου ότι η Εταιρεία θα έχει ήδη προχωρήσει σε παραγγελία, δέσμευση, προετοιμασία και μεταφορά της μοτοσυκλέτας. ?Σε περίπτωση που ο αγωνιζόμενος δεν ενημερώσει για την ακύρωση ως και 2 ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα, θα επιστραφεί μόνον το ποσό της εγγύησης (1.000 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες :
Γιάννης Μυτιληνάκης / τηλ. 62 93 549 – 6946 285721
E-mail: J.Mitilinakis@yamaha-motor.gr