Το 3ο Mountain Enduro Camp ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014. Για το τριήμερο 11-12-13 Ιουλίου 2014, η Μαμαλή γέμισε από κόσμο! Επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, μηχανόβιοι και μη, ανέβηκαν στην κορυφή του βουνού και έστησαν τις σκηνές τους στο υπέροχο δάσος οξιάς της Μαμαλής.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Mountain Enduro Camp στέφθηκε από επιτυχία, σημειώνοντας αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών που φιλοξένησε. Αυτό κάνει το πάθος των διοργανωτών για την συνέχιση του φεστιβάλ και για τα επόμενα χρόνια να διατηρείται εντονότερο. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά δειλά τον Αύγουστο του 2012 και πλέον χαρακτηρίζεται από την επιθυμία πολλών ανθρώπων να καθιερωθεί και να διαδοθεί ακόμα περισσότερο. Να γίνει θεσμός!

Στόχος μας είναι το Mountain Enduro Camp να γίνει θεσμός, χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του. Η μηχανοδήγηση, η αγάπη και ο σεβασμός προς τη φύση, το πάθος για τον πολιτισμό, θα παραμείνουν οι γνώμονες μας. Και αυτό που θα επιδιώκουμε θα παραμένει η ευχαρίστηση των επισκεπτών μας! Να γινόμαστε μια παρέα, να διασκεδάζουμε, να περνάμε ωραία!

Ευχαριστούμε όλους όσους αποτέλεσαν ένα κομμάτι του 3ου Mountain Enduro Camp!

Επισκέπτες, μουσικούς, ανθρώπους που υλοποίησαν τις δραστηριότητες μας, εθελοντές! Σας ευχαριστούμε!

Ραντεβού του χρόνου στο 4ο Mountain Enduro Camp!

DSC_0191_1024x744

mec-1_1405680132325_4

mec-2

mec-3

mec-4