ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: H KTM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. & η Moto Adventures – International Motorcycle Events, ανακοινώνουν την έναρξη της Επίσημης Συνεργασίας τους σε επίπεδο Εκδηλώσεων για το έτος 2007.

Προϊόν της συμφωνίας των δύο εταιριών είναι η υλοποίηση στην Ελλάδα μιας σειράς μονοήμερων και πολυήμερων προγραμμάτων Εκπαίδευσης και Αναψυχής για τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών KTM τύπου ΟΝ-OFF: Adventure και Super Enduro σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της Αυστριακής εταιρίας.

Για το 2007 το πρόγραμμα με την ονομασία “KTM Adventure Trainings 2007” θα περιλαμβάνει την διοργάνωση:

Adventure Trainings I & II (Δύο Επίπεδα)
Δύο σχολεία Ανάπτυξης Τεχνικών Δεξιοτήτων και Ασφαλούς Οδήγησης (ένα μονοήμερο και ένα διήμερο) σε συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών μοτοσυκλετών τύπου On-Off, αλλά και τις ιδιαίτερες δυνατότητες της σειράς KTM Adventure και Super Enduro στην χρήση Adventure Travel, Rallye & Enduro Racing. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα υλοποιούνται στο “Moto Adventures Enduro Park Loutraki” έναν χώρο συνολικής έκτασης 100 στρεμμάτων με πλήρεις εγκαταστάσεις διαμονής, διατροφής, εκπαίδευσης αλλά και αναψυχής για τους φίλους ή τις οικογένειες των συμμετεχόντων, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθούν όλα τα προγράμματα. Σημειώνουμε ότι δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία στην εκτός δρόμου οδήγηση, αλλά και καμία μετατροπή στις μοτοσικλέτες της ΚΤΜ για την συμμετοχή στα μαθήματα. Το πρόγραμμα Adventure Training I θα παρέχεται εντελώς δωρεάν στους νέους ιδιοκτήτες ΚΤΜ Adventure 640 ή 990 και Super Enduro 950R.

Επικοινωνία
Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το προμηθευτείτε υπό την μορφή εντύπου στο επίσημο δίκτυο εμπόρων μοτοσυκλετών της KTM ΕΛΛΑΣ, αλλά και στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.ktm.gr

Για περισσότερες ακόμα πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ ή την Moto Adventures :

www.ktm.gr
e-mail: adventure.training@ktm.gr
Τηλέφωνο: 210 – 5540 640

www.motoadventures.gr
e-mail: ktm@motoadventures.gr
Τηλέφωνο: 210 – 9817282