Τα αποτελέσματα στον αγώνα της Σπερχειάδας μπορεί να θυμίζουν ξαναζεσταμένο φαγητό, αλλά σε κάθε σκέλος είχαμε εξελίξεις που πολλές φορές έκοβαν την ανάσα. Στα 250 ο Καρέτσος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη τον αντιπάλων του και κέρδισε και τα δύο σκέλη. Δύο σκέλη και για τον Παπανικολάκη στα 125 ανεβάζοντας το θερμόμετρο στο πρωτάθλημα.

Ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα, μάχες, κόντρες, τούμπες, θεαματικά άλματα, ξύλο (έπεσαν και μερικές) όπου ξεχώρισε το πάθος των πρωταγωνιστών για νίκη. Η οργάνωση ήταν αρκετά καλή με σωστές ηχητικές εγκαταστάσεις (με λαϊκό πρόγραμμα στα διαλείμματα) και άψογη εκφώνηση του αγώνα. Ο καλός καιρός βοήθησε στην ομαλή και θεαματική διεξαγωγή του αγώνα αλλά και στην προσέλευση αρκετών θεατών. Οι άτυχοι του αγώνα ήταν οι αναβάτες της ΚΤΜ, όπου ο Ηλιόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο, μετά από πτώση στο δεύτερο σκέλος των 125 και ο Παπαβασιλείου είχε από μια πτώση σε κάθε σκέλος χάνοντας την δεύτερη θέση στο πρώτο. Το μεγάλο μπράβο της ημέρας πρέπει να πάει στον Σταμάτη Λυρίου για την προσπάθεια του στο δεύτερο σκέλος, όταν ξεκίνησε τελευταίος μετά από πτώση, έφτασε στην τέταρτη θέση και παρά την μηχανική βλάβη που ακολούθησε, δεν τα παράτησε σπρώχνοντας την μοτοσικλέτα του στον τερματισμό. Δυστυχώς τερμάτισε στην 16η θέση χωρίς βαθμούς.

Σάββατο 09/10

1ο Σκέλος Junior – Mini

Στα Junior, ο Κοσμάς έφυγε μπροστά από την αρχή τερματίζοντας πρώτος. Δεύτερος ο Κόκκινος και τρίτος ο Κιφοκέρης. Τέταρτος ο Καραγεωργίου που πήρε καλή εκκίνηση αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος την δεύτερη θέση.

Κυριακή 10/10

1ο Σκέλος 125-2Τ/250-4Τ

Η εκκίνηση έφερε μπροστά τους Παπανικολάκη, Φωτόπουλο, Τερζή, Τζιώρα και Βαγγελάκο να βρίσκονται σε όλο το πλάτος της πίστας δίνοντας μάχες για τις πρώτες θέσεις. Ο Παπανικολάκης έδειχνε δυνατός και παρά τις μάχες που γινόντουσαν πίσω του έχτιζε διαφορά. Ο Μερεμετσάκης από την άλλη ήταν πίσω ακριβώς από αυτό το γκρουπάκι και προσπαθούσε να τους περάσει για να πλησιάσει τον Παπανικολάκη. Μετά τα μισά του αγώνα ο Παπανικολάκης εξακολουθούσε να είναι πρώτος αλλά είχε τον Μερεμετσάκη να τον καταδιώκει. Μια καταδίωξη που τελείωσε όταν ο Μερεμετσάκης έχασε το τελικό της εξάτμισης που του ανέκοψε τον ρυθμό. Στο τέλος του αγώνα ο αποφασισμένος Παπανικολάκης τερμάτισε πρώτος κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς από τον δεύτερο και άμεσο αντίπαλο του στο πρωτάθλημα Μερεμετσάκη. Ο Φωτόπουλος τερμάτισε τρίτος σημειώνοντας και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. Στην τέταρτη θέση ο Παναγιωτόπουλος που έδωσε μάχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον πέμπτο και περσινό του αντίπαλο στην Junior Π.Κουζή. Στην έκτη θέση άλλος ένας ταλαντούχος νεαρός ο Δ.Βαγγελάκος που κράτησε σταθερό ρυθμό σε όλο τον αγώνα.

1ο Σκέλος 250-2Τ/450-4Τ

Την εκκίνηση πήρε ο Παπαβασιλείου με τους Κρητικό, Καρέτσο και Λυρίου πίσω του. Η μάχη για την δεύτερη θέση άναψε νωρίς όταν ο Καρέτσος πίεζε ασφυκτικά τον Κρητικό. Οι δύο αναβάτες πήγαιναν τροχό με τροχό προσπερνώντας ο ένας τον άλλο μέχρι που ο Κρητικός δεν άντεξε την πίεση και κάθισε τρίτος. Ο Καρέτσος έβαλε στόχο τον Παπαβασιλείου και επτά λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα έκανε την κίνηση του στον πρωτοπόρο. Ο Παπαβασιλείου όμως είχε καλό ρυθμό και έκλεινε σωστά τις γραμμές του. Τελικά στην μεγάλη ανηφορική ευθεία οι δύο αναβάτες βρέθηκαν δίπλα δίπλα και η ατυχία χτύπησε τον Παπαβασιλείου όταν γλίστρησε το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να ακουμπήσει με τον μπροστινό τροχό τον Καρέτσο και να βγει εκτός πίστας. Το γεγονός δεν ανέκοψε τον ρυθμό του Καρέτσου όπου κέρδισε το σκέλος. Δεύτερος τερμάτισε ο Κρητικός και τρίτος ο Παπαβασιλείου που ξαναμπήκε στον αγώνα. Στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση τερμάτισαν οι Λυρίου, Κεραμιδάς και Χριστοδούλου αντίστοιχα, οδηγώντας σε αυτές τις θέσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

2ο Σκέλος Junior – Mini

Άλλο ένα σκέλος για τον Κοσμά που έριξε πάνω από ένα λεπτό στον δεύτερο Κόκκινο. Τρίτος ο Αγγελοχωρίτης που δίνει μάχη στην βαθμολογία με τον τέταρτο Καραγεωργίου. Στην Mini ο Κατσανδρής επικράτησε του Οδδυσέα Τουραντζίδη ενώ τρίτος τερμάτισε ο Γ.Μόσσιος.

2ο Σκέλος 125-2Τ/250-4Τ

Με την πτώση της μπάρας Παπανικολάκης και Τερζής πετάχτηκαν μπροστά δίνοντας μάχες για την πρώτη θέση. Πίσω τους παρακολουθούσε στενά ο Tζιώρας ενώ ο Μερεμετσάκης είχε άλλη μια κακή εκκίνηση και προσπαθούσε να ανέβει θέσεις. Μπροστά ο Τερζής κατάφερε να οδηγήσει για λίγους γύρους τον αγώνα αλλά ο Παπανικολάκης χρειαζόταν τους πέντε επιπλέον βαθμούς και ξαναπέρασε μπροστά. Στο τέλος ο Παπανικολάκης ήταν ο ταχύτερος και κέρδισε άλλο ένα σκέλος. Δεύτερος κατάφερε να τερματίσει ο Μερεμετσάκης αφού πέρασε τον τρίτο και κουρασμένο Τερζή, στο τέλος του αγώνα. Ο Τερζής έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ελπίζουμε ότι θα τον βλέπουμε ποιο συχνά όπως στο Βορείου Ελλάδος. Τέταρτος τερμάτισε ο Κουζής που πανηγύρισε την επίδοση του και πέμπτος ο Φωτόπουλος. Στην έκτη θέση ο Ζαχαρίου που δεν επανέλαβε την καλή εμφάνιση των Τρικάλων.

2ο Σκέλος 250-2Τ/450-4Τ

Την εκκίνηση πήρε ο Λυρίου αλλά στην αμέσως επόμενη στροφή ο Κρητικός του μπήκε από την εσωτερική με αποτέλεσμα ο Λυρίου να κλειστεί και να πέσει κάτω. Την πτώση επωφελήθηκε ο Παπαβασιλείου και πέρασε μπροστά με τους Κρητικό και Καρέτσο πίσω του. Γρήγορα ο Παπαβασιλείου έχασε την πρώτη θέση από τον Καρέτσο και λίγο μετά την δεύτερη από τον Κρητικό. Πίσω ο Λυρίου έκανε τον αγώνα της ζωής του περνώντας σχεδόν όλους από την τελευταία θέση που ξεκίνησε μετά την πτώση, μέχρι την τέταρτη θέση που βρισκόταν ο Χριστοδούλου. Στο τέλος του αγώνα ο Καρέτσος ήταν ο νικητής, αποκτώντας σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα. Ο Κρητικός τερμάτισε δεύτερος και τρίτος ο Παπαβασιλείου παρά την τρομαχτική πτώση που είχε στο μεγάλο άλμα της πίστας. Στην τέταρτη θέση ο Κεραμιδάς πραγματοποιώντας ωραίο αγώνα, ενώ πέμπτος τερμάτισε ο Χριστοδούλου που έχασε την τέταρτη θέση δύο φορές και κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον έκτο(και τοπικό) Ράπτη που τον πίεζε.

ΟΡΕΝ

Ωραίος αγώνας έγινε σε αυτήν την κατηγορία με τον Σκύβαλο να οδηγεί τον αγώνα από την αρχή και να δέχεται την επίθεση δύο οδηγών. Πρώτος επιτέθηκε ο Ανδρέου αλλά στην έξοδο της δεξιάς παρατεταμένης στροφής έπεσε πάνω στον Σκύβαλο με αποτέλεσμα να βρεθεί ο Ανδρέου στο έδαφος και ο Σκύβαλος να συνεχίζει τον αγώνα πάνω σε δύο μοτοσικλέτες. Πενήντα μέτρα πιο κάτω οι δύο μοτοσικλέτες αποκολλήθηκαν και ο Σκύβαλος συνέχισε κανονικά τον αγώνα όπου το ίδιο έκανε και ο Ανδρέου λίγο μετά. Η δεύτερη επίθεση έγινε από τον Δημολίανη προς το τέλος του αγώνα όπου ο Σκύβαλος δεν άντεξε και έχασε την πρώτη θέση. Έτσι πρώτος τερμάτισε ο Δημολιάνης με δεύτερο τον Σκύβαλο και τρίτο τον Ανδρέου που πάλεψε αρκετά μετά την πτώση του για αυτήν την θέση.