ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
COUGAR RACING

Καμία ευκαιρία για επίσκεψη στο μαγευτικό πευκί αλλά και γενικά στην πανέμορφη Β. Εύβοια δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη και ακόμη περισσότερο όταν η αιτία είναι η μεγάλη πρόκληση ενός υπέροχου αλλά και συνάμα πολύ απαιτητικού  τριήμερου αγώνα του πρωταθλήματος Trail Ride 2010 του οποίου το βαθμολογικό αποτέλεσμα μετράει και στον θεσμό του Balkan Rally Raid Cup.

Σε αυτόν  τον άρτιο και  από πλευράς οργάνωσης αγώνα αλλά και από την παρουσία πολλών διεθνών συμμετοχών η Gougar Racing απέχοντας για ακόμη μια φορά από οποιοδήποτε μηχανικό ή άλλο πρόβλημα και έχοντας να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις πολύ δυνατές ξένες  και ελληνικές συμμετοχές αλλά και μια ξαφνική ίωση που ταλαιπώρησε τον οδηγό της Νίκο Καϊπάνο μην επιτρέποντας του τον να τρέξει την πρώτη ημέρα του αγώνα και αφήνοντας τον μακριά από τον καλό του εαυτό την δεύτερη κατόρθωσε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία να τερματίσει στην δεύτερη θέση της κατηγορίας Quad.

Έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου συνεχίζουμε με μεγαλύτερο θάρρος αλλά και αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα εκτός από τους χορηγούς μας και τον συνεργάτη μας στην Ιστιαία Γιάννη Σταμελλόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του.cougarRacing-evia-550