Ότι μας έλειπε φέτος θα το δούμε να συμβαίνει την επόμενη χρονιά καθώς μόλις μάθαμε νέα για το Attika Enduro Cup. Θα είναι ένας θεσμός τεσσάρων αγώνων enduro που θα διοργανωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Βοιωτίας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση της MOTOR & NATURE (Αττικός Σύλλογος Φίλων Αγώνων Enduro και Εκτός Δρόμου Οδήγησης). Ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσέγγιση των υπευθύνων της οργάνωσης καθώς ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τον θεσμό Attika Enduro Cup.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για τέσσερις μονοήμερους αγώνες μέσα στο 2006, δυο πριν το καλοκαίρι και δυο μετά. Ο κάθε αγώνας θα αποτελείται από 2 κύκλους των 60 χλμ με τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσικλετών και των αγωνιζομένων να πραγματοποιείτε το πρωινό της Κυριακής.

Σε συνεργασία με την ΕΛΠΑ (ΕΘΕΑΜ) θα υπάρχει η δυνατότητα για license (αγωνιστική άδεια) ημέρας αλλά προσοχή καθώς το σύνολο των αναβατών που θα μπορούν να συμμετέχουν δεν θα ξεπερνάει τους 140 αναβάτες.

Για να δοθεί η ευκαιρία σε νέους αναβάτες να συμμετάσχουν στο θεσμό, θα αποκλειστούν αναβάτες που έχουν τερματίσει στις πέντε πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών των Πανελληνίων πρωταθλημάτων τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο θεσμός του κυπέλλου μοιράζεται κατηγορίες όπως το Παγκόσμιο Enduro, αναλυτικά:

1. Enduro 1: Δίχρονες μοτοσικλέτες έως 200cc και Τετράχρονες μοτοσικλέτες έως 250cc

2. Enduro 2: Δίχρονες μοτοσικλέτες έως 250cc και Τετράχρονες μοτοσικλέτες έως 450cc

3. Enduro 3: Δίχρονες μοτοσικλέτες άνω των 250cc και Τετράχρονες μοτοσικλέτες άνω των 450cc

4. Junior: Ανεξαρτήτου κυβισμού μοτοσικλέτες με όριο ηλικίας κάτω των 25 ετών.

5. Veteran: Ανεξαρτήτου κυβισμού μοτοσικλέτες με όριο ηλικίας άνω των 40 ετών.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες μέσα στον επόμενο μήνα.