ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΟΛΑΠ

Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου, έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα, ως μια από τις καλύτερες διοργανώτριες λέσχες στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στην Ηλεία, παράλληλα με την αγωνιστική της δραστηριότητα, δεν παραβλέπει την στενή σχέση της με την τοπική κοινωνία. Μέσα στις γιορτές βρέθηκε δίπλα στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον μας…

H ΑΟΛΑΠ  για τρίτη διαδοχική χρονιά, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2007, προσέφερε λίγη χαρά στα παιδιά που έζησαν εκείνο το καλοκαίρι τον πύρινο εφιάλτη. To πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ. της λέσχης, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Μιχάλη Αποστολόπουλο, επισκέφθηκε τις κοινότητες Σμέρνα, Αρτέμιδα και Μάκιστο που βρέθηκαν στο επίκεντρο της καταστροφής και μοίρασε σε όλα τα παιδιά (περίπου 60) δώρα, προσφορά του καταστήματος «Comfuzio» των Αφων Καλογερόπουλου από τον Πύργο. Εκτός από τον πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλη Αποστολόπουλο, παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος , Ανδρέας Τσιρώνης, ο ταμίας Γιώργος Τουμπέκης και τα μέλη, Σπύρος Σπυρόπουλος, Γιάννης Καραγιάννης, Αποστόλης Βασιλόπουλος και Κώστας Καστής. Επίσης, κοντά στα παιδιά βρέθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων, Γιάννης Θεοδωρόπουλος (Σμέρνα), Γιώργος  Κόσσυφας (Αρτέμιδα) και Νίκος Πόθος (Μάκιστος).

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, ευχαρίστησε το κατάστημα «Κομφούζιο» για την ευγενική προσφορά και στάθηκε στην περίσταση. «Σήμερα, η ΑΟΛΑΠ δείχνει και πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο.  Σε συνεργασία με τους χορηγούς της λέσχης στον τομέα των παιχνιδιών, τον Σάκη και Παναγιώτη Καλογερόπουλο, που έχουν το πολυκατάστημα «Comfuzio» στον Πύργο, επισκεφτήκαμε τα τρία πυρόπληκτα χωριά, Σμέρνα, Αρτέμιδα και Μάκιστο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για να προσφέρουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά αυτών των κοινοτήτων, εναρμονισμένοι στο πνεύμα των ημερών. Η ΑΟΛΑΠ έχει άλλους δεσμούς με αυτές τις κοινότητες, ζήσαμε ωραία αγωνιστικά χρόνια, με χιλιάδες κόσμου, που μετέφερε εδώ η λέσχη για να παρακολουθήσει τους αγώνες και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα μας προσέφεραν αυτές οι περιοχές. Θα είμαστε πάντα κοντά τους, μαζί με τον χορηγό, το «Comfuzio» και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε αυτά τα παιδιά».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ΑΟΛΑΠ πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών της λέσχης. Τα γραφεία στον 5ο όροφο της 28ης Οκτωβρίου 11 στον Πύργο, γέμισαν από χαρούμενες παιδικές φωνές και ο «εκτελών χρέη» Άγιου Βασίλη, Γιάννης Καραγιάννης, μαζί με το γιο του, μοίρασαν τα δώρα, επίσης προσφορά του καταστήματος «Comfuzio» των Αφων Καλογερόπουλου. Συνολικά 67 παιδιά μελών της λέσχης, ηλικίας από δύο έως δώδεκα ετών, πήραν τα δώρα τους. Πριν από το μοίρασμα των δώρων, ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλης Αποστολόπουλος, μίλησε στους γονείς των παιδιών, αναφερόμενος το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στη λέσχη. «Η ΑΟΛΑΠ είναι μια μεγάλη οικογένεια και δεν μένει μόνο στους αγώνες αυτοκινήτου. Είμαστε όλοι αγαπημένοι, ακόμα και τα παιδιά είναι κοντά στη λέσχη. Το ευχάριστο είναι ότι από το 1973 που ιδρύθηκε η ΑΟΛΑΠ, τα παιδιά των μελών τότε, είναι τώρα αγωνιζόμενοι και ευελπιστούμε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον. Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και να έχετε μια Καλή Χρονιά», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της επιτυχημένης λέσχης. Η βραδιά περιελάμβανε εδέσματα και γλυκά και ύστερα από δύο ώρες διασκέδασης, όλοι ανανέωσαν το επόμενο αντίστοιχο ραντεβού για τα Χριστούγεννα του 2010. Η επόμενη εκδήλωση της ΑΟΛΑΠ, είναι η κοπή της πίτας, προγραμματισμένη για τις 16 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο νυχτερινό κέντρο «Θέατρον» στον Πύργο.

aolap-xmas-550