Αυτήν την φορά ήταν η σειρά των Γάλλων να κερδίσουν το BP Ultimate Athens Supercross 2007 και το κατάφεραν με τον Richier Florent που εύκολα κέρδισε τον τελικό τον συμπατριώτη του Renet Alexandre.

Η αγωνιστική πρεμιέρα του 2007 έγινε με τον καλύτερο τρόπο με το BP Ultimate Athens Supercross 2007. Το σκηνικό γνωστό και από θέματα αλλά και από ποιότητα καθώς η επιτυχημένη συνταγή που ακολουθείτε τα τελευταία χρόνια δεν άλλαξε. Οι 9  ξένοι οδηγοί έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό με τους έλληνες οδηγούς να στέκονται για άλλη μια φορά αξιοπρεπέστατα και φυσικά να μην λείπουν το Freestyle Show και το Baby Cross.

Ο Τελικός
Όλοι περίμεναν την μάχη μεταξύ των Richier Florent και Degli Esposti που ήταν οι δύο νικητές των ημιτελικών σειρών και οι πιο γρήγοροι όλη την μέρα. Την εκκίνηση και την πρωτοπορία του αγώνα πήρε ο Richier και γρήγορα προσπάθησε να κολλήσει πίσω του ο Esposti. Στο κομμάτι με τα συνεχόμενα διπλά, ο Renet Alexandre έκανε την κίνηση του στον Esposti μπήκε ανάμεσα τους και πλησίασε τον Richier. Οι δύο οδηγοί πήγαιναν για αρκετή ώρα τροχό με τροχό χωρίς όμως να επιχειρηθεί κάποιο προσπέρασμα. Στο ντουμπλάρισμα οδηγών πλησίασαν τους πρωτοπόρους οι Esposti και Izoird Fabien, αλλά η προσπέραση αποδείχτηκε πολύ δύσκολη υπόθεση.  Στο τέλος του αγώνα ο Richier κατάφερε και έκανε μια μικρή διαφορά από τον Renet που είδε ότι δεν μπορούσε να περάσει τον πρώτο και προτίμησε να διασφαλίσει την δεύτερη θέση. Μεγάλος νικητής του Σαββάτου και δύσκολος αντίπαλος για την Κυριακή ο Richier με τρίτο τον μαγικό Esposti που τρέλανε κόσμο με την απλότητα που πέρναγε τα σαμάρια. Τέταρτος τερμάτισε Izoird που αν είχε καλύτερη εκκίνηση ίσως να μπορούσε κάτι καλύτερο. Ο Berthome Vincent κατέλαβε την πέμπτη θέση μετά από περιπετειώδη τρόπο αφού η συγκεκριμένη θέση άλλαξε πολλά χέρια. Για τους έλληνες ο Παναγιώτης Κουζής με τον Αλέξη Παπανικολάκη είχαν την καλύτερη παρουσία. Βρέθηκαν μαζί με τον Χρήστο Φωτόπουλο στον τελικό, ο Παπανικολάκης είχε μια πτώση που τον καθυστέρησε αρκετά ενώ ο Κουζής έφυγε καλά από την αρχή μπροστά και τερμάτισε στην ένατη θέση εξασφαλίζοντας το βραβείο του καλύτερου έλληνα. Ένα άλλος έλληνας που έλαμψε με την παρουσία του ήταν ο Κυριάκος Σταμπουλόπουλος ο πιο γνωστός Freestyler που έκανε φοβερά πράγματα ισάξια των ξένων συναδέλφων του.
Αποτελέσματα Tελικού
1.  7 Richier Florent
2. 24 Renet Alexandre
3.  8 Degli Esposti
4. 11 Izoird Fabien
5.  6 Berthome Vincent
6.  5 Beaudoin Raphael
7. 10 Voase Ryan
8. 12 Bannister Travis
9. 88 Κουζής Παναγιώτης
10.69 Wing Thomas
11. 911 Φωτόπουλος Χρήστος
12.  4 Παπανικολάκης Αλέξης