ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΣΚ

Η καρδιά του Μ.Α.Σ.Κ. χτύπησε δυνατά και έφερε εις πέρας τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χώρας για το 2014 στην μαγική Καλαμπάκα.

Είναι γεγονός πως όλοι οι εθελοντές και τα στελέχη του αγώνα, με πολύ ζήλο, κέφι και μεράκι έδωσαν την ψυχή τους και κατάφεραν παρά τις αντιξοότητες να εισπράξουν από τους επιτηρητές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τους εκπροσώπους των χωρών, τους δημοσιογράφους αλλά και τις ομάδες την φράση…..

” PERFECT RACE ” , “ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ”

Ο Μ.Α.Σ.Κ. δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που αγαπάει και ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ότι είμαστε εδώ, με Αξιοπρέπεια, Υπερηφάνεια και ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλες διοργανώσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.!!!

Αυτό έγινε γνωστό και στην UNESCO και μέσω της UNESCO Πειραιώς & Νήσων έχουμε ακόμα έναν δυνατό υποστηρικτή στις μελλοντικές μας κινήσεις.!

Οφείλουμε πολλά ευχαριστώ από την καρδιά μας σε όλους όσους μας βοήθησαν, τα ΜΜΕ, τους ιδιοκτήτες των εκτάσεων που μας τις παραχώρησαν για να γίνουν οι ειδικές διαδρομές, αλλά και σε αυτούς που μας πείσμωσαν και μας έκαναν ακόμη καλύτερους.

Στην προσπάθειά μας αυτή πρέπει να αναφέρουμε ξεχωριστά τους δύο φορείς που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα και είναι:

-Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Περιφερειάρχη κύριο Αγοραστό Κωνσταντίνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων κύριο Μιχαλάκη Χρήστο και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο αθλητισμού κύριο Ευθύμιο Ρετζιά.

-Το Δήμο Καλαμπάκας , τον Δήμαρχο κύριο Σακελλαρίου Δημήτριο, και τους Αντιδημάρχους, κυρίους Αλμπάνη Ηρακλή, Παπαχρήστο Σωτήριο, Ζαρόπουλο Ιωάννη και Καρακώστα Ντίνο.

Σημαντικότατη ήταν η βοήθεια από όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές, που μας εμπιστεύτηκαν και μας βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο και τους αναφέρουμε όλους στην παρακάτω λίστα.!

Να είστε σίγουροι ότι ο Μ.Α.Σ.Κ. έχει δυνατό παρόν, αλλά και δυνατότερο μέλλον με πολλές εκδηλώσεις! Σας θέλουμε όλους δίπλα μας…

Το Δ.Σ. του Μ.Α.Σ.Κ.

mask-550_1399570541225_1_1400138675828_3