Η λέσχη ΛΑΜΣ με εκπρόσωπό της τον Χρήστο Κωνσταντινίδη κυριάρχησε στην πλειοδότηση του συστήματος χρονομέτρησης των αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro το γνωστό σε όλους WEC. To σύστημα χρονομέτρησης που κατασκεύασε και βελτίωσε η λέσχη στους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro στις Σέρρες το 2005.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ΛΑΜΣ παρουσίασε το σύστημα χρονομέτρησης στους εκπροσώπους της FIM και στην promoter εταιρεία ABC (Alain Blanchard) και τα αποτελέσματα της παρουσίασης είναι πλέον ορατά. Η ΛΑΜΣ ένα Ελληνικό σωματείο με 30 χρόνια ζωής κάνει ένα βήμα μπροστά και περνάει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση η ομάδα χρονομέτρησης της ΛΑΜΣ θα έχει την πλήρη ευθύνη της χρονομέτρησης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro, Maxxis WEC 2006. Tην προσπάθεια αυτή πρωτοστάτησε ο καθηγητής Ευάγγελος Τσακαλίδης και συμμετέχει στην ομάδα χρονομέτρησης και ο Νίκος Ανδριτσάκης γνωστός από την οργάνωση χρονομέτρησης στους αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.

Το enduro.gr ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης που παρουσίασε αυτήν την κατά τα άλλα σπουδαία δουλειά της ΛΑΜΣ από τις σελίδες του. Μπορείτε να διαβάσετε το δημοσίευμα πατώντας εδώ.

Το enduro.gr σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το επίσημο έγγραφο από την ABC Communications (promoter WEC 2006) με το οποίο ανακοινώνεται η συνεργασία με την ΛΑΜΣ για το MAXXIS FIM World Enduro Championship 2006.