Η Γερμανική αποστολή των νεαρών αθλητών (μαζί τους και δυο 2 γυναίκες) προπονούνται καθημερινά στις Σέρρες, στις διαδρομές του αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις συνθήκες που βρήκαν στις Σέρρες, εξάλλου στην Γερμανία χιονίζει αυτόν τον καιρό.

Μαζί τους βρέθηκε ο Δημήτρης Τσακατσώνης για λίγες ημέρες με την καινούργια του μοτοσυκλέτα.

german-team-1 german-team-2 german-team-3 german-team-4a german-team-5 german-team-6 german-team-7


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Enduro Training 2010 – Σέρρες, 5-12 Φεβρουαρίου 2010

Η ΛΑΜΣ στο ISDE 2010

H Λέσχη Αυτοκινήτου – Μοτοσυκλέτας Σερρών –Serres Auto Moto Club- θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στα όμορφα βουνά των Σερρών την Γερμανική Ομάδα Enduro Junior για προπόνηση των μελών της, από τις 5 έως τις 12 Φεβρουαρίου. Η ομάδα αποτελείται από 12 συνολικά άτομα, 9 αθλητές, προπονητές και μηχανικούς.

Στα πλαίσια αυτής της προπόνησης η οποία θα στηριχθεί οικονομικά και οργανωτικά από την ΛΑΜΣ, θα είναι δυνατή και η συμμετοχή περιορισμένου αριθμού ελλήνων αθλητών – αγωνιζόμενων, ώστε να ανταλλάξουν εμπειρίες και πρακτικές με τους γερμανούς αθλητές.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν αυτό το διάστημα στο πλευρό της γερμανικής ομάδας, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο info@lams.gr η στο cko@elpidahotel.eu καθώς ο αριθμός θα είναι περιορισμένος.

Η συμμετοχή των Ελλήνων στην προπόνηση είναι δωρεάν, ενώ παρέχεται και ειδική προσφορά διαμονής – διατροφής, στους ίδιους χώρους με την γερμανική ομάδα, και με τις αντίστοιχες διευκολύνσεις.

Να τονίσουμε ότι το Enduro Training ΔΕΝ είναι σχολείο!

Για την ΛΑΜΣ
Χρήστος Κωνσταντινίδης


Οι Γερμανοί θα παρευρευθούν με 9 αθλητές μεταξύ των οποίων δυο γυναίκες, δυο προπονητές, δυο μηχανικούς και έναν team manager. Προετοιμασία για το Γερμανικό πρωτάθλημα, με απότερο σκοπό το ISDE 2010 στο Μεξικό. Με τόσο χιόνι στην Γερμανία η ιδέα της προπόνησης στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο ταιριάζει στους Γερμανούς.

Θα υπάρξει η δυνατότητα να συμμετάσχουν έως 10 Έλληνες αθλητές χωρίς ιδαίτερο κόστος, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη στα παραπάνω email.

Οι αθλητές/τριες είναι:

  • E. Hübner
  • B. Wächtler
  • A. Weidemann
  • S. Wiegand
  • Heike Petrick
  • Sascha Meyhoff
  • 1 άτομο (θα ανακοινωθεί)
Η Γερμανική ομάδα Junior στο περσινό ISDE Πορτογαλία.

Η Γερμανική ομάδα Junior στο περσινό ISDE Πορτογαλία.