ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΕ – ΑΣΜΑΚΕ

Χρειάστηκε να “σηκώσει τα μανίκια” και να αναλάβει δράση η Αντινομάρχης του Νομού Πέλλας κυρία Κατερίνα Ροσσοπούλου, ώστε να εγκατασταθούν χωματουργικά μηχανήματα στη γνωστή πίστα ΜΧ στην Παναγίτσα Έδεσσας και να μπει σε καλό δρόμο η ανανέωση του αγωνιστικού χώρου του Μ.Ο.Ε – Α.Σ.Μ.Α.Κ.Ε, όπου έχουν φιλοξενηθεί πολλοί αγώνες MOTOCROSS. Σύντομα η πίστα αυτή θα είναι εφάμιλλη από πλευράς κατασκευαστικής, τεχνικής και λειτουργικότητας, των μεγάλων πίστων motocross στην χώρα μας.

Αλλά χρειάστηκε και ο “καπετάνιος” της Νομαρχίας, ο Νομαρχής κύριος Μιχάλης Καραμάνης, να πιστέψει στο μέλλον της πίστας αυτής και να επενδύσει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας, στη νεολαία και στον δίκυκλο μηχανοκίνητο αθλητισμό, τόσο σε χρήμα (περισσότερο από 50.000 ευρώ), όσο και σε τεχνική βοήθεια, ώστε να μπορεί σύντομα η πίστα αυτή, να φιλοξενεί, εκτός των τοπικών και περιφερειακών ΚΑΙ πανελλήνιους αλλά και διεθνείς αγώνων MOTOCROSS.

Οι Μοτοσικλετιστικοί Ομίλοι της Έδεσσας (Μ.Ο.Ε-Α.Σ.Μ.Α.Κ.Ε) αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους δύο παραπάνω άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλους όσους συνδράμουν και ενισχύουν τις προσπάθειες τους, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Μ.Ο.Ε
Αναστάσιος Γάτσης

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Μ.Α.Κ.Ε
Αντώνιος Γαλανός