ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΚΙΝΑ ΤΕΑΜ

O Δημήτρης Τσακατσώνης και η αγωνιστική ομάδα MAKINA συμμετείχαν στον 3ο αγώνα του Ευρωπαικού πρωταθλήματος Enduro στην Heinola της Φινλανδίας 18-19 Αυγούστου. Ο Έλληνας αθλητής μας συνάντησε δύσκολες συνθήκες στο Φινλανδικό έδαφος ενώ η βροχή που είχε προηγηθεί του αγώνα δυσκόλεψε τις προσπάθειές του.

Το Σάββατο ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τον Δημήτρη όμως η διαφορά του τερραίν δυσκόλεψε τις προσπάθειές του καθώς η λάσπη και οι συνθήκες στο βουνό μείωσαν το αποτέλεσμά του, χωρίς περιθώρια διάκρισης. Την Κυριακή ο Δημήτρης Τσακατσώνης ανέβασε ρυθμό και σε χειρότερο τερραίν (αφού συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές) κατάφερε να τερματίσει στην 18η θέση, κερδίζοντας παράλληλα βαθμούς στην κατηγορία του.

Υποστηρικτής της προσπάθειας της αγωνιστικής ομάδας στάθηκε και φέτος η Super Fast Ferries παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο ταξίδι της αγωνιστικής ομάδας διασχίζοντας την Ευρώπη. Η αγωνιστική ομάδα MAKINA εξοπλίζεται με μοτοσυκλέτες ΚΤΜ, λιπαντικά ELF, ελαστικά Dunlop (Ok Wheel), ένδυση Acerbis, υπόδηση Gaerne, εξατμίσεις Leovince και τεχνική υποστήριξη από το Six Days.

Περισσότερες φωτογραφίες στο www.makinateam.gr