ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέντε ειδικές διαδρομές τριών επιπέδων εμπειρίας σε τρείς γύρους ήταν αρκετές για να ξεμουδιάσουν τους αναβάτες που συμμετείχαν, μετά από την επί μακρόν οδηγική απραξία αλλά και να εισάγουν στο κλίμα τους νεοεισερχόμενους στο σπόρ.

Δεκαέξι τον αριθμό οι συμμετέχοντες με αρκετή όρεξη εκκίνησαν στις 11.40 και η απλή προπόνηση δεν άργησε να εξελιχτεί σε μάχη που κορύφωσε το ενδιαφέρον και το κέφι.

Στην Fun κατηγορία ο έμπειρος Γιώργος Γεωργακόπουλος σε ρόλο υποστηρικτή του υιού του Σταύρου στα πρώτα του βήματα, έκαναν την υπέρβαση επιπέδου μέχρι εκεί που σοφά έκριναν ότι η προσπάθεια δεν θα είχε αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Πανδής άφησε για λίγο το μότοκρος για να δοκιμάσει την τύχη του με την γηραιότερη μοτοσυκλέτα του event.

Επιμονή και επιθετική οδήγηση τον έφεραν στην 2η θέση της fun μετά από κινηματογραφικές στιγμές στο άγνωστο για αυτόν περιβάλλον.

Την μάχη της κατηγορίας κέρδισε ο Φωτάγγελος Μουρίκης με χαρακτηριστική άνεση λόγω οδηγικής εμπειρίας.

Η Β΄ κατηγορία ξεκίνησε με την ατυχία του Δημήτρη Ζουγανέλη όπου ένα τεχνικό πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα του τον άφησε πριν την εκκίνηση στα κρύα του λουτρού.

Οι υπόλοιποι πέντε που εκκίνησαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επικράτηση χωρίς να χάσουν το παρείστικο ύφος που τους συνδέει.

Ο έμπειρος Χρήστος Μάνος έκανε τη διαφορά και με την άψογη οδήγηση άφησε δεύτερο τον Βαγγέλη Παπαπαναγιώτου του οποίου το επιθετικό στυλ δεν μπόρεσε να σώσει κάποια λάθη στις πρώτες ειδικές. 3ος, 4ος και 5ος οι Μπάμπης Καρβέλης Θανάσης Αυγέρης και Αντρέας .

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι τρείς, προερχόμενοι από το εντούρο με μόνο εφόδιο την μαχητικότητα τους εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους.

Η Α΄ κατηγορία αποτελείτο από έξι αναβάτες με ιδιαίτερες αλλά και διαφορετικές ικανότητες ο κάθε ένας.

Οι παλιοί και έμπειροι Γιάννης Σωτήρχος, Στέφανος Τσοπανίδης και Τσακιρίδης Μηνάς απέδειξαν την αγάπη τους για το σπόρ παρευρισκόμενοι στην προπόνηση παρόλη την έλλειψη προπόνησης καταλαμβάνοντας την 4η θέση ο Γιάννης και την 5η ο Στέφανος ενώ ο Μηνάς λόγω υποχρεώσεων δεν ολοκλήρωσε τους γύρους.

Την 3η θέση με πολύ επιμονή και τεχνική πήρε ο πολύ καλός Παναγιώτης Καμπάρδης ενώ την 2η κατέλαβε ο Ηλίας Κυριλής αποδεικνύοντας πόσο ταλαντούχος είναι αφού πρωταγωνιστεί σε όποιο άθλημα ασχοληθεί.

Ο Λευτέρης Καρέτσος επιβλήθηκε στην Κατηγορία αποδεικνύοντας σε πόσο υψηλό επίπεδο έχει φτάσει και στο Trial.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους σιωπηλούς λάτρες του σπόρ μας Τάκη Πρίφτη, Γιώργο Παπαδάκη και Βασίλη Γούλα που με την εμπειρία και παρουσία τους σε κάθε εκδήλωση συμπληρώνουν τις ανάγκες της εκδήλωσης.

[download id=”25″]