ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έξι ειδικές διαδρομές τριών επιπέδων εμπειρίας  σε δύο γύρους όμως αφού ο ήλιος είχε κακές διαθέσεις την συγκεκριμένη ημέρα. Οκτώ τον αριθμό ήταν οι συμμετέχοντες μιάς και αρκετούς αναβάτες τους κράτησαν εκτός διάφορες υποχρεώσεις .Η προπόνηση ξεκίνησε στις 11.40 όπως πάντα με αρκετό κέφι.

Στην Fun κατηγορία ο έμπειρος Γιώργος Γεωργακόπουλος δεν άφησε περιθώρια στους υπολοίπους και υπερίσχυσε με τους λιγότερους βαθμούς ποινής. Πίσω του ο νεοεισερχόμενος Μανώλης Βασιλείου που μας ήρθε από τον χώρο του enduro δείχνοντας ιδιαίτερη τεχνική που υπόσχεται ανοδική πορεία. Ακολούθησε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος εκπλήσσοντας με την εξέλιξη του σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Ο Γιώργος Πανδής πάντα με την γηραιότερη μοτοσυκλέτα του event κατέληξε τέταρτος κάνοντας το κάτι παραπάνω αν υπολογίσουμε ότι η εμπειρία του στο Trial δεν ξεπερνά τις 8 ώρες οδήγησης.

Η Β΄ κατηγορία ήταν η μεγάλη άτυχη του event αφού υπήρχε αποχή αναβατών.
Μόνος του λοιπόν ο Βαγγέλης Παπαπαναγιώτου επιτέθηκε στις ομολογουμένως δύσκολες ειδικές της κατηγορίας σαν να υπήρχε ανταγωνισμός δείχνοντας ότι το πάθος για το Trial δεν επηρεάζεται από τίποτα.

Η Α΄ κατηγορία αποτελείτο από τρείς αναβάτες. Τον Γιάννη Σωτήρχο, τον  Τσακιρίδη τον Μηνά και τον Λευτέρη Καρέτσο.

Στις επιβλητικές ειδικές που είχαν να αντιμετωπίσουν έδωσαν ρεσιτάλ συνεργασίας και σύμπνοιας. Προσπαθώντας ο κάθε ένας να βοηθήσει τους υπολοίπους να αποφύγουν τα δικά του σφάλματα αγνοώντας το ανταγωνιστικό περιβάλλον πρόσφεραν ένα υπέροχο κλίμα και διάθεση σε όλους.

Τα αποτελέσματα έφεραν τον Λευτέρη Καρέτσο πάλι μπροστά με τον Γιάννη Σωτήρχο πίσω του και τον Μηνά Τσακιρίδη να ακολουθεί δείχνοντας επανακάμπτει από την επί χρόνια έλλειψη προπονήσεων.