Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και η εταιρεία Lamarco – ανάδοχος οργανωτής της 3ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας – παραχώρησαν συνέντευξη τύπου που είχε θέμα την επίσημη ανακοίνωση της φετινής έκθεσης. Ο χώρος που θα υποδεχθεί την 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας, θα είναι το πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, από το Σάββατο 11 Μαρτίου ως την Κυριακή 19 Μαρτίου 2006. Οι ειδικές εκθεσιακές εγκαταστάσεις θα έχουν χώρους συνολικής επιφάνειας 18.300 τετραγωνικά μέτρα, που είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και αναμένεται να την επισκεφτούν περισσότεροι από 60.000 επισκέπτες.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 14:00 το μεσημέρι ως τις 22:00 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί ως τις 22:00 το βράδυ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΑ, κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος, το πλέον αξιοσημείωτο στοιχείο της Έκθεσης Μοτοσικλέτας 2006 είναι η πολύ σημαντική συνεργασία του ΠΑΣΕΕΔ (Πανελλήνιος Σύλλογος Εισαγωγέων και Εμπόρων Δικύκλων), καθώς αυτή η σύμπραξη δυνάμεων θα είναι επωφελής για όλους τους παράγοντες και πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο διοργανωτής της έκθεσης, κ. Κώστας Λαμάρης, τόνισε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι δύο πρώτοι στόχοι έχουν επιτευχθεί. «Ο πρώτος ήταν ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος από κάθε άλλη φορά. Αυτό έχει επιτευχθεί, ξεπερνώντας το αρχικό πλάνο των 16000 m2. Μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί τα 17.000 m2 και με τις παρούσες συζητήσεις, αναμένεται να καλυφθούν τα 18.300 m2. Δεύτερος στόχος ήταν να φιλοξενήσει περισσότερες εταιρείες από κάθε άλλη φορά. Και αυτός ο στόχος έχει ήδη υπερκαλυφτεί. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στόχο, μαζί με το μεγαλύτερο διαφημιστικό κονδύλι που έχει δοθεί ως τώρα για έκθεση μοτοσικλέτας (250.000 ευρώ), θα πραγματοποιήσουν ελπίζουμε και τον τρίτο στόχο, που είναι να προσελκύσει το ελληνικό κοινό, να επισκεφτεί την έκθεση.»

Ο κ. Δημήτρης Πάτσιος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενος και ως εκπρόσωπος ανθρώπων των Εισαγωγέων Δικύκλων, που συμμετέχουν στο ΣΕΑΑ, επεσήμανε ότι «η 3η έκθεση βαδίζει με διεθνές προδιαγραφές και πολλές συμμετοχές. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να κατεβεί ενωμένος ο κλάδος κάτι που έχει επιτευχθεί, χάρη και στις καλές προσπάθειες του κ. Λαμάρη.»

 

Μεγάλος χορηγός της 3ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας 2006, είναι η BP Ultimate, η οποία με τον εκπρόσωπο της, Γιάννη Σακελλίων ανέφερε τα στοιχεία που συνδυάζουν την μοτοσυκλέτα και το καύσιμο BP Ultimate.

Από την εικόνα που έδωσαν οι άνθρωποι της έκθεσης, αξιολογούμε ότι η 3η έκθεση μοτοσικλέτας 2006 θα είναι κάτι το τελείως καινούργιο για εμάς. Από το χώρο στάθμευσης που θα είναι φυλασσόμενο, την αγορά του εισιτηρίου που θα γίνεται μέσα σε κλειστό χώρο, με την δυνατότητα να δεις όλα τα καινούργια μοντέλα των εταιρειών, με παρουσία πολλών προϊόντων μέχρι την δυνατότητα test ride σε άσφαλτο και σε χώμα (Οργάνωση IRON TEAM), αποδεικνύουν ότι θα αξίζει σίγουρα η επίσκεψή μας.