Αλλαγή σκηνικού με το ποτάμι του Αγ.Ονουφρίου σκιερό και με τόσο νερό που ανέβαζε τις απαιτήσεις οδήγησης αφού με το πρώτο πέρασμα όλα θα γλίστραγαν.

Οι ειδικές διαδρομές κλασικά ήταν στημένες με τριών επιπέδων δυσκολία.

Κάποια λάθη από τον υπογράφοντα στην σχεδίαση τους επιδείνωσαν την κατάσταση σε σημείο που και οι απλές διαδρομές της fun εύκολα έβγαζαν σφάλμα ή πτώση.

Ευτυχώς επενέβησαν οι αναβάτες της Α και διόρθωσαν κάπως το σχεδιασμό.

Επτά ήταν οι συμμετέχοντες που ταξίδεψαν από την Αθήνα για το event ενώ από το Βόλο μόνο τρείς οδηγοί εμφανίστηκαν την ώρα της εκκίνησης.

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 11.50.

Στην Fun κατηγορία ο τοπικός Γκάγκας Δημήτρης έκανε τη διαφορά δείχνοντας ότι είναι στον σωστό δρόμο της οδηγικής τέχνης, πίσω του ο Γιάννης Στρούγγης με τον Μανώλη Βασιλείου πολύ κοντά.

Στην Β΄ κατηγορία ο παλιός έμπειρος Μάκης Βαίτσης επικράτησε του Δημήτρη Ζουγανέλη ενώ ο Βαγγέλης Παπαπαναγιώτου ξεκίνησε με διπλή πτώση στην πρώτη ειδική και δεν μπόρεσε να συντονιστεί στο υπόλοιπο event.

Η Α΄ κατηγορία για άλλη μια φορά κράτησε το κέφι ψηλά. Ο Λευτέρης Πίππος επανήλθε ορεξάτος μετά τον τραυματισμό του και έκανε τη διαφορά από τον πολύ καλό Λευτέρη Καρέτσο. Ακολούθησαν οι επίσης εντυπωσιακοί Μάριος Πολ και Γιάννης Σωτήρχος.

Στο στήσιμο της εκδήλωσης για άλλη μία φορά ο τοπικός Νεόφυτος Μπάσιος βοήθησε τα μέγιστα ενώ και οι κριτές Κώστας και Τόμι συνέβαλαν πολύ στην διαδικασία.

Παπαπαναγιώτου Γιάννης