ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H eXTra products στηρίζει τη Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλετών Σερρών. Με αφορμή την οργάνωση του International Six Days Enduro, ISDE 2008, 4 Husaberg (FE450 και FE550) και 3 GAS GAS (EC 300 και FSR 450) δόθηκαν στη Λ.Α.Μ.Σ. προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις οργανωτικές ανάγκες των αγώνων Enduro της Λέσχης.

Η Λ.Α.Μ.Σ. από την ίδρυση της, το 1975, μέχρι και σήμερα, διοργάνωσε αμέτρητους αγώνες αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και κάρτ και η φήμη της ξεπέρασε τα Ελληνικά σύνορα. Η εμπλοκή της με τον Enduro ξεκίνησε το 1998 και η εξέλιξη της στο χώρο ήταν ραγδαία. Το 2004 και 2005 πήρε άριστα για την οργάνωση αγώνων του παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro και απέδειξε ότι αξίζει να αναλάβει την ευθύνη για την χρονομέτρηση όλων των αγώνων του WEC (World Enduro Championship).

Επόμενη πρόκληση της Λ.Α.Μ.Σ. η διοργάνωση του ISDE2008 στην πόλη των Σερρών. Πρόκειται για την πολυπληθέστερη και πλέον απαιτητική διοργάνωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της οργάνωσης του αγώνα ISDE2008 και ανυπομονούμε να θαυμάσουμε του ανθρώπους της οργάνωσης πάνω στις μπλέ και κόκκινες μοτοσυκλέτες!

Ιστοσελίδα ΛΑΜΣ