Η εταιρεία Highsiding είναι ο νέος promoter του Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro για το 2006. Η συμφωνία με την ΕΘΕΑΜ/ΕΛΠΑ έχει διάρκεια ενός (1) έτους και έχει άμεση ισχύς – αγωνιστική χρονιά 2006.

Εταιρικό προφίλ
Η ΧΑΪΣΑΪΝΤΙΝΓΚ Α.Ε. είναι μια εκδοτική εταιρία με πενταετή λειτουργία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ειδικού τύπου και των εταιρικών εντύπων. Εκδίδει το “0-300”, το κορυφαίο περιοδικό μοτοσυκλέτας σήμερα, τους “2ΤΡΟΧΟΥΣ”, το πρώτο χρονολογικά περιοδικό μοτοσυκλέτας (από το 1970), τους ετήσιους ταξιδιωτικούς οδηγούς “Ταξίδια στην Άλλη Ελλάδα” και “Πανευρωπαϊκό Οδηγό”, το επίσης ετήσιο “Dirty Catalog” με αντικείμενο τις μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου, το μηνιαίο περιοδικό δράσης “Action Zone” καθώς και το “USED Motorcycles” για την αγορά των μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών. Παρέχει επίσης υπηρεσίες στον χώρο των εταιρικών εντύπων και εκδίδει έντυπα για λογαριασμό τρίτων.

Η πλέον πρόσφατη εταιρική εξέλιξη είναι η συνεργασία με τον όμιλο των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ (2001). Η στρατηγική αυτή κίνηση αποτελεί σταθμό στην πορεία της ΧΑΪΣΑΪΝΤΙΝΓΚ Α.Ε. καθώς η κυριαρχία των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ στον Ειδικό Τύπο της Ελλάδας, η τεχνολογική υποδομή τους (διαθέτουν σύγχρονα εργαστήρια Pre-Press, Τυπογραφείο – ALPHA PRESS) και η πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά χαρτιού, αποτελούν εγγύηση για ανάπτυξη και βελτίωση του χώρου της μοτοσυκλέτας.

Αναμφίβολα μια μεγάλη εταιρεία μπαίνει στο χώρο του Ελληνικού Enduro θέλοντας να δώσει την δική της δυναμική. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι προσπάθειές της να αποδώσουν. Το enduro.gr θα στηρίξει με κάθε τρόπο όλες τις προσπάθειες οργάνωσης και προβολής όλων των αγώνων μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.