Μετά από τέσσερα χρόνια καλής συνεργασίας, η Husqvarna ανακοίνωσε πως ο Antoine Meo δεν θα είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας, ευχαριστώντας και αποχαιρετώντας τον ταλαντούχο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ο Antoine Meo και η Husqvarna κέρδισαν δυο παγκόσμια πρωταθλήματα enduro, την κατηγορία Ε1 το 2010 και την κατηγορία Ε2 το 2011, δυο νίκες με την Γαλλική ομάδα στο International Six Days Enduro, ένα Ιταλλικό πρωτάθλημα (2009) και δυο Γαλλικά πρωταθλήματα (2010, 2011) μαζί με πολλές νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και διεθνείς αγώνες.

Οι πιο επιτυχημένες χρονιές του Antoine Meo ήταν οι δυο τελευταίες, όπου κέρδισε δυο παγκόσμια πρωταθλήματα με την Husqvarna TE 250 το 2010 και την Husqvarna ΤΕ 310 to 2011, δείχνοντας το επίπεδο ανταγωνιστικότητας και την αξιοπιστία των μοτοσυκλετών.

Το μέλλον του Antoine Meo είναι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro με την Αυστριακή KTM και την Ιταλική Honda HM να προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Το σίγουρο είναι πως σε λίγες ημέρες θα μάθουμε με τι χρώμα μοτοσυκλέτα θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα επιστρέψει στην μικρή κατηγορία (Ε1).

Αναμφισβήτητα ο καλύτερη στιγμή για τον Antoine Meo και την Husqvarna ήταν ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος το 2010 και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην Γαλλία. Στιγμές από τότε στο παρακάτω video.