ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KYMCO

Η αύξηση του Φ.Π.Α. δεν επηρέασε την Kymco, που πιστή στην πολιτική των φιλικών τιμών άφησε σχεδόν ανεπηρέαστες τις τιμές των προϊόντων της

Έτσι, δεν συντρέχει κανένας λόγος «ανησυχίας» από το καταναλωτικό κοινό, που, χωρίς το άγχος και την πίεση του να «προλάβει πριν ακριβύνουν», μπορεί αβίαστα να επιλέξει αυτό που του κάνει και να το πάρει τη στιγμή που του κάνει!

Μια ματιά στον αναπροσαρμοσμένο τιμοκατάλογο της Kymco θα φανερώσει σταθερές τιμές, κοινώς χωρίς καμμία απολύτως αύξηση, στα περισσότερα εκ των δημοφιλών μοντέλων της εταιρίας.

Για παράδειγμα, η σειρά Agility παραμένει στα 1.695 και 1.895 € για τις εκδόσεις 125 και 150 κ.εκ. αντίστοιχα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα πολυτελή Dowontown 300i και 300ι ABS στα 4.690 και 4.990 €!

Η Mototrend SA, αντιπρόσωπος της Kymco, έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πλήρη κάλυψη του καταναλωτή, κοιτώντας σε βάθος χρόνου και διατηρώντας σε υψηλό πάντα επίπεδο την εξυπηρέτηση μετά την αγορά. Σταθερή και η πολιτική στον τομέα της χρηματοδότησης, όπου παραμένουν αμετάβλητα τα ευνοϊκά προγράμματα της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν από άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες εξόφληση ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Κάθε προϊόν της Kymco καλύπτεται με δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

kymco-oxi-sto-fpa-55