ΔEΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΘ

Από το 1982 και μετά από μια 24 χρόνια συνολικής δράσης στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τώρα δίνει νέα πνοή και στα αθλητικά δρώμενα.

Έπειτα από πολυετής και επιτυχής αγώνες για την σωστή και ασφαλή οδήγηση στην πόλη, καθώς και την χρήση του κράνους, μια ακόμη επιτυχία του σφραγίζει και σηματοδοτεί το δικαίωμα για νόμιμους αγώνες μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα (ENDURO-MOTO CROSS-SCRAMBLE κλπ.).

Ο Μ.Ο.Θ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΝ 3ο ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Στις 4 Ιουνίου (Κυριακή) στο Καυταντζόγλειο στάδιο θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Enduro στις 9.00 π.μ. Το Enduro θα είναι 184 χιλιόμετρα (δυο κύκλοι των 92 km) και οι ειδικές διαδρομές τόσο οι moto cross όσο και οι cross country θα είναι προσβάσιμες στο κοινό για να απολαύσει θέαμα μοναδικό που μόνο η μοτοσυκλέτα μπορεί να προσφέρει ! (βλέπε χάρτη διαδρομής). Οι οργανωτές φρόντισαν ώστε να υπάρχει video κάλυψη τόσο στη διαδρομή όσο και από αέρος. (ελικόπτερο)

Οι μοτοσυκλέτες θα μείνουν φυλασσόμενες σε park ferme και την Κυριακή αρχίζει η αδρεναλίνη να πηγαίνει στα ύψη. Και βέβαια τα καλύτερα τιμόνια από το χώρο του Enduro θα είναι εκεί … Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να δεις η να πάρεις μέρος σε έναν αγώνα Enduro με οργάνωση παγκοσμίου επιπέδου …

Στον αγώνα του Μ.Ο.Θ … στη Σαλονίκη σε περιμένουμε !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO (3ος Αγώνας)

ENDURO Μ.Ο.Θ.ΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Σ.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Το αθλητικό σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Μ.Ο.Θ.) με αριθμό αναγνώρισης 5992 /15/4/03 και κωδικό Φ.Μ.05 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕNDURO της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. διοργανώνει τον τρίτο αγώνα: ΤΟ ENDURO Μ.Ο.Θ

Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

Α) ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Αγαθαγγελίδης Λευτέρης
Μέλος: Μπίντζης Γιάννης
Μέλος: Ζεμπερίδης Σταύρος

Πρόεδρος Αγωνοδικών: Κορέλης Στέλιος
Αγωνοδίκης: Κανίδης Χάρης
Αγωνοδίκης: Κούγιας Ηλίας
Παρατηρητής: Σιούλης Γιάννης

Αλυτάρχης: Τρέμκατζης Δημήτριος
Βοηθός Αλυτάρχη: Καπνόπουλος Μάκης
Γραμματέας Αγώνα: Ευθυμίoυ Βάνα
Τεχνικός Έφορος: Αδάμογλου Βέργος
Έφορος κριτών αγώνα : Τριφωνίδης Ερωτόκριτος
Έφορος Αποτελεσμάτων: TEAM ΛΑΜΣ
Ιατρός Αγώνα : (Ιατρός Intersalonica) & 10 μελής ομάδα Ερυθρού Σταυρού.

Β) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουνίου 2006 στην περιοχή του Χορτιάτη Ν. Θεσσαλονίκης. Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 184 Km (κυκλική διαδρομή 92 Km. επί δυο γύρους και η διάρκεια του αγώνα είναι 5 ώρες και 12 λεπτά. Ο αγώνας έχει 4 Σ.Ε.Χ. ανά γύρο και τρεις ειδικές ανά γύρο. Η πρώτη ειδική είναι τύπου extreme test και στον πρώτο γύρο είναι αναγνωριστική.η δεύτερη τύπου cross country και η τρίτη τύπου moto cross και χρονομετρούνται όλες από τον πρώτο γύρο.

Γ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν οι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 30/5/2006 έως και Παρασκευή 2/6/2006 και ώρες από 9:00 έως 22:30 στην γραμματεία του αγώνα που λειτουργεί στα γραφεία του σωματείου και στα τηλέφωνα: 2310 208 240 & 2310 775034 – 6976 791580 ( Ευθυμίου Βάνα )

Η συμμετοχή στον αγώνα κοστίζει 35Ευρώ.

Η εγγραφή των χορηγών των αθλητών στα επίσημα έγγραφα του αγώνα (συμμετοχές, αποτελέσματα κ.λ.π) θεωρείται διαφήμιση και κοστίζει 25 Ευρώ επιπλέον.

Ο αγωνιζόμενος θα καταβάλλει το ποσόν της συμμετοχής στην γραμματεία του αγώνα, η με κατάθεση μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2006

Δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:
Ε1 : Δίχρονες έως 125cc και τετράχρονες έως 250cc
Ε2 : Δίχρονες από 126cc έως 250cc και τετράχρονες από 251cc έως 450cc
Ε3 : Δίχρονες από 251cc και άνω και τετράχρονες από 451cc και άνω
Τα χρώματα των αριθμών συμμετοχής είναι:

Κατηγορία Ε1 : Λευκό φόντο – μαύροι αριθμοί
Κατηγορία Ε2 : Κόκκινο φόντο – λευκοί αριθμοί
Κατηγορία Ε3 : Κίτρινο φόντο – μαύροι αριθμοί

Ε) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει στο V.I.P Parking του σταδίου (Καυταντζόγλειο). Στον τεχνικό έλεγχο πρέπει να προσκομίζονται απαραίτητα φωτοαντίγραφα των κάτωθι εγγράφων : α) άδεια οδηγήσεως μοτοσυκλέτας, β) άδεια κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας, και γ) η ασφάλιση της μοτοσυκλέτας. Κατά τον τεχνικό έλεγχο θα ελέγχονται τα φρένα, τα ελαστικά, η λειτουργία των φώτων εμπρός και πίσω, καθώς και η εν γένει καλή κατάσταση και λειτουργία της μοτοσυκλέτας. Ελέγχεται επίσης η ύπαρξη του αριθμού κυκλοφορίας στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Επίσης στον τεχνικό έλεγχο μαζί με την μοτοσυκλέτα ελέγχεται και το κράνος του αθλητή και προσκομίζονται τα δοχεία ανεφοδιασμού τα οποία και παραμένουν φυλασσόμενα από τον οργανωτή, και τα οποία πρέπει να αναγράφουν οπωσδήποτε τον αριθμό συμμετοχής του αθλητή. Ενημερωτικά θα γίνεται και θόρυβομέτρηση της μοτοσυκλέτας. Ο Τεχνικός Έλεγχος. θα αρχίσει το Σάββατο 3/6/06 στις 16.00 και θα ολοκληρωθεί στις 21.00.

ΣΤ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει μετά το τέλος του τεχνικού ελέγχου στις 21:15 στην αίθουσα του Μ.Ο.Θ.

Ζ)ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση του αγώνα (ΑΥΣΤΗΡΑ) θα γίνει στις 9:00π.μ.

Η)ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
Η τελετή απονομής επάθλων θα γίνει στην Αφετηρία του αγώνα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Κύπελλα θα πάρουν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγόριας και μετάλλια 4ος, 5ος, 6ος.

ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Ο.Θ
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ
Τρέμκατζης Δημήτριος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αγαθαγγελίδης Λευτέρης