ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
TM HELLAS

Και όμως… συμβαίνουν και στο SM…

Μεγάλη ήταν η έκπληξή μας όταν πληροφορηθήκαμε τα παρακάτω για τον συμπαθέστατο οδηγό Valter Bartolini!…

Η TM racing εξέδωσε το Σάββατο 12.11.05 Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει τους λόγους της άμεσης απομάκρινσης του προαναφερθέντα οδηγού απο το team του Παγκοσμίου SM!

Ο Valter βρέθηκε θετικός σε test για χρήση απαγορευμένων ουσιών που του έγινε πριν απο δύο μήνες! Ο ίδιος υποστηρίζει πως την δεδομένη περίοδο που του έγινε ο έλεγχος ήταν κάτω απο φαρμακευτική θεραπεία με την οποία προσπαθούσε να καταπολεμήσει κάποιο είδος γρίπης…

Η TM racing, μαζί και εμείς, ευχόμαστε να καταφέρει να το αποδείξει! Επειδή όμως το εργοστάσιο της TM racing δεν έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση αποφάσισε να απομακρίνει αμέσως τον οδηγό απο την ομάδα του αφού η κίνησή του V. Bartolini είναι κάτι που εκφράζει τον ίδιο και μόνο και καμία σχέση δεν έχει με την νοοτροπία του ιταλικού εργοστασίου της TM racing!

Έτσι στον χτεσινό αγώνα στην Latina αυτός ο οποίος οδήγησε το SMX ΤΜ700 ήταν ο γάλλος Fabrice Guyot και το SMX 450F ο Stefano Cruciani ο οποίος προέρχετε απο τους αγώνες ταχύτητας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Πραγματικά ευχόμαστε αυτή η υπόθεση ντόπινγκ να είναι η τελευταία που εμφανίζεται στον χώρο του SM αλλά και της μοτοσυκλέτας γενικότερα!…