1ος αγώνας Πανελληνίου πρωταθλήματος Supermoto
Ημερομηνία: Κυριακή 11 Μαρτίου
Τοποθεσία: Αεροδρόμιο Ελληνικού
Συμμετοχές: 43 αθλητές
Θεατές: 600
Καιρός: 10oC συννεφιά στις δοκιμές, ηλιοφάνεια στους αγώνες με δυνατό αέρα

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερο ξεκίνημα για το πρωτάθλημα Supermoto, στην Αθήνα με τον αγώνα να διοργανώνεται στο Αεροδρόμιο Ελληνικού. Δυο νίκες για τον Ηλία Μικέ στην racing Open, επίσης διπλές νίκες για τον Κίμων Χατζηγεωργίου (Racing 250) ενώ ο Μανώλης Παπαγεωργίου και ο Νίκος Διακάκης μοιράστηκαν τις νίκες στην Racing 450. Η τοποθεσία είναι νέα για τους αγώνες αφού πρόκειται για το νότιο τμήμα του αεροδρομίου.

Κατηγορίες Νέων / Junior / Γυναικών / Sport
Ο Άκης Δημόπουλος κυριάρχησε στην κατηγορία Νέων ενώ ο Παναγιώτης Πλέσσας τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Junior. Τρίτος στον αγώνα και δεύτερος στην κατηγορία Νέων τερμάτισε ο Παναγιώτης Παπουτσάς. Ο Γιάννης Χάνης κέρδισε την κατηγορία Sport (δυστυχώς αγωνιζόταν μόνος του), ενώ στον αγώνα συμμετείχαν και τέσσερις γυναίκες την κατηγορία των οποίων κέρδισε η Ελένη Αγελαδοπούλου.

Κατηγορία Racing 250
Ο Κίμωνας Χατζηγεωργίου ήταν ο νικητής των δυο σκελών στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο Νίκος Βρεττός με μια 3η και μια 2η θέση στα δυο σκέλη ακολουθεί στη δεύτερη θέση ενώ πιο πίσω ο Χρήστος Μακράκης κάνοντας το 2-5 στα δυο σκέλη κλείνει την πρώτη τριάδα της κατηγορίας. Στο βάθρο του δεύτερου σκέλους ανέβηκε ο Στέλιος Κάσδαγλης τερματίζοντας τρίτος. Μεγάλος απών ο Κωνσταντίνος Κοντομάρος τον οποίο ευελπιστούμε να ξαναδούμε στο πρωτάθλημα.

Κατηγορία Racing 450
Η πρώτη νίκη της Aprilia στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πραγματικότητα και την πέτυχε ο φετινός αναβάτης της Νίκος Διακάκης στο δεύτερο σκέλος. Μετά και την τρίτη θέση που πέτυχε στο πρώτο σκέλος ατενίζει τους υπόλοιπους από την κορυφή της βαθμολογίας. Πίσω του με ένα βαθμό διαφορά ο Φώτης Τσαλίκης τερματίζοντας και στα δυο σκέλη δεύτερος. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαγγέλου μετά και την εγκατάλειψη του Μανώλη Παπαγεωργίου Jr που είχε κερδίσει το πρώτο σκέλος.

Κατηγορία Racing Open
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ηλία Μικέ με δυο νίκες στα δυο σκέλη. Ξεκινά το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι με άριστα αποτελέσματα. Ο Μιχάλης Κουτσουμπός παραμονεύει από την δεύτερη θέση μετά τις δυο δεύτερες θέσεις στον αγώνα. Τρίτος ο Θανάσης Νάκης μοιράζεται την θέση με τον Δημήτρη Μανωλά έχοντας οι δυο τους από μια τρίτη θέση στα σκέλη.

Επόμενος αγώνας στα Χανιά, 14-15 Απριλίου.

Περισσότερες φωτογραφίες