Η επιστροφή του David Knight με KTM είναι πια γεγονός καθώς συμμετείχε και κέρδισε στον extreme αγώνα στο Tough One στην Αγγλία, που διοργανώνεται για έκτη φορά φέτος. Μεγάλος απών ο περσινός νικητής Taddy Blazusiak που αναγκάστηκε και έμεινε στην Πολωνία με ίωση.

Ο Knight που έχει κερδίσει πέντε φορές τον αγώνα, εκτός της περσινής χρονιάς, κέρδισε και φέτος με στυλ καθώς προσπέρασε τους υπόλοιπους αθλητές πλην του δεύτερου Tom Sagar (Suzuki) κερδίζοντας άνετα τον αγώνα. Ένα σημάδι για το πόσο καλά έχει προετοιμαστεί για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί για ένα μήνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που υπήρχαν στην Αγγλία τον περασμένο καιρό. Παρόλα αυτά μέρη της διαδρομής ήταν ακόμα παγωμένα λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

“Ο David Knight είχε τον καλύτερο χρόνο με διαφορά 10 δευτερολέπτων στα προκριματικά. Μετά την εκκίνηση βρέθηκε στην τέταρτη θέση αλλά γρήγορα προσπέρασε για να οδηγήσει τον αγώνα. Την στιγμή που ήρθε για ανεφοδιασμό είχε ήδη 2 λεπτά διαφορά από τους ανταγωνιστές του” δήλωσε ο Fabio Farioli αγωνιστικός διευθυντής της KTM Farioli.

“Κερδίζοντας το Tough One είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινάς τη χρονιά”, δήλωσε ο Knight που φαίνεται πως είναι προληπτικός. «Στο παρελθόν όταν κέρδιζα στο Tough One είχα εκπληκτικές χρονιές και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro αλλά και στο Αμερικανικό πρωτάθλημα GNCC”.

Αποτελέσματα The Tough One 2010
1. David Knight (Farioli KTM)
2. Tom Sagar (Suzuki)
3. Dougie Lampkin (Beta)

David Knight

David Knight

41741_david.knight-550 41745_podium_The_Tough_One-550