Ο Δημήτρης Τσακατσώνης συμμετείχε και τις δυο ημέρες στον αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro στην Σλοβακία και τερμάτισε στην 24η και 26η θέση της κατηγορίας Enduro 2, τις δυο ημέρες αντίστοιχα.

“Αγωνιστήκαμε και τις δυο ημέρες σε βρεγμένο έδαφος, χωρίς σκόνη και ευτυχώς για εμάς δεν έβρεξε κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνας ήταν ευκολότερος από την Ιταλία, όπου είχα συμμετάσχει, αλλά δύσκολος όπως ένας Παγκόσμιος αγώνας έπρεπε να είναι. Δυστυχώς για εμένα και την ψυχολογία που χρειάζεται ένας τέτοιος αγώνας, κλάπηκε η δεύτερη μοτοσυκλέτα (support) το πρωί της δεύτερης ημέρας και αυτό μας αποδιοργάνωσε όλους. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή και την προσπάθειά μου, απλώς αυτός τελικά ήταν ένας πολύ ακριβός αγώνας για φέτος!”

Στην Σλοβακία στέφθηκε πρωταθλητής ο David Knight, κερδίζοντας και τις δυο ημέρες την κατηγορία Enduro 3 αλλά και το φετινό πρωτάθλημα έναν αγώνα πριν το τέλος. Για την ιστορία ο David Knight έχει κερδίσει 14/14 σκέλη του φετινού πρωταθλήματος ενώ σε αρκετούς αγώνες ήταν και ο ταχύτερος αναβάτης.

Φωτογραφίες: Τσακατσώνης (Robert Pairan) Πρώτη σελίδα (ABC)