ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 18/04/07

Την Κυριακή στις 29 Απρίλη, στις Κονίστρες Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας του ATTIKA ENDURO CUP για το 2007. Ανοίγουμε τα πανιά μας εκτός Αττικής για πρώτη φορά, για να ζήσουμε όλοι έναν αγώνα στον παράδεισο του enduro και της εκτός δρόμου οδήγησης γενικότερα, που δύσκολα ο νομός της Αττικής διαθέτοντας το 50% του πληθυσμού της χώρας, μας το επιτρέπει. Η διαδρομή θα είναι μέτριας δυσκολίας, με αρκετές εναλλαγές και ιδιομορφίες, αλλά και παράλληλα μαγευτική. Οργιαστική βλάστηση, δάση με δύσκολη πρόσβαση και προσπέλαση, απουσία οικισμών και κατοικιών. Τι άλλο να ζητήσει ο λάτρης της εκτός δρόμου οδήγησης; Και Νερά. Παρά την φετινή ανομβρία και τις υψηλές θερμοκρασίες, τα ποτάμια της περιοχής καλώς κρατούν και το έδαφος παραμένει ακόμη υγρό. Μετά απ’ την σκληρή μάχη και τον δυνατό ανταγωνισμό που δόθηκε στο Λαύριο, εκατό και πλέον αγωνιζόμενοι θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά που οδηγεί στο Red Bull Hare Scramble στο Erzberg Rodeo 2008 στην Αυστρία!

Η άνεση της φύσης στις Κονίστρες και η φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής θα μας επιτρέψει να κατασκηνώσουμε –όσοι λάτρεις- σε ένα ιδανικό χώρο, με τεράστια πλατάνια και όλες τις βασικές ανέσεις του free camping.

Παράλληλα τα Χωμάτινα Ταξίδια Χαράς (XTX) θα φροντίσουν για την ξενάγηση όσων διαθέτουν on-off για την καλύτερη θέαση του αγώνα αλλά και μια εμπειρία διαφορετική!

Ραντεβού στο βουνό!


 

2ος ΑΓΩΝΑΣ ATTIKA ENDURO CUP 07

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ MOTOR & NATURE
ΤΗΛ/FAX: 2109576171/2109576963,2107661193
E-mail: info@attika-enduro.gr
Webpage: www.attika-enduro.gr
Τηλέφωνο γραμματείας αγώνα: 2109576171
Fax γραμματείας αγώνα: 2109576963
Ωράριο λειτουργίας: 11.00-17.00

ΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη εγγραφών: Δευτέρα 16 Απριλίου
Λήξη εγγραφών: Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 17.00
Δημοσίευση πίνακα συμμετοχών: Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 12.00
Έλεγχος εξακρίβωσης: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 08.00
Τέλος ελέγχου εξακρίβωσης: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 11.00
Άνοιγμα τεχνικού ελέγχου ώρα: 08.00
Κλείσιμο τεχνικού ελέγχου ώρα: 11.00 αυστηρά
Ενημέρωση αγωνιζομένων: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 11.30
Δημοσίευση σειράς εκκίνησης: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 11.20
Άνοιγμα park ferme: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 08.05
Εκκίνηση 1ου αναβάτη: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 12.01
Τερματισμός 1ου αναβάτη: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 16.41
Δημοσίευση αποτελεσμάτων: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 18.00
Απονομή επάθλων: Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 18.30

-Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από την Δευτέρα 16/04 έως την Πέμπτη 26/04 από τις 11.00 έως και τις 17.00 καθημερινά.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται όπως επικοινωνήσουν με την γραμματεία του αγώνα την Πέμπτη 26 Απριλίου από τις 12.00 έως και τις 17.00 της ιδίας ημέρας προκειμένου να πληροφορηθούν για τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Σταθούλιας Βασίλειος
Μέλη: Μακρής Άγγελος, Ευσταθιάδης Αναστάσιος

ΣΤΕΛΕΧΗ
Διαιτητής: Δάφνη Αικατερίνη
Αλυτάρχης: Βάης Παναγιώτης
Βοηθός Αλυτάρχη: Τσέλεκας Παναγιώτης
Υπεύθυνος γραμματείας: IRON TEAM
Τεχνικός έφορος Α: Ροζής Κωνσταντίνος
Τεχνικός έφορος Β: Αντωνιάδης Σωτήριος
Έφορος διαδρομής: Σπανός Κωνσταντίνος
Έφορος κριτών: Φινάλη Πέννυ
Υπεύθυνος αποτελεσμάτων: IRON TEAM
Ιατρός αγώνα: Χαρίτος Πάρης
Ιατρική υποστήριξη: ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ΕΚΑΒ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

-Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, Η ΑΜΟΤΟΕ, Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ
-Η Αθλητική Ένωσις «Άρτεμις» με την υποστήριξη της Motor & Nature, μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 2ο αγώνα του Attika Enduro Cup για το έτος 2007 που θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου στην περιοχή του Δήμου Κονιστρών Ευβοίας.
Ο Αγώνας θα προσμετρήσει στο Attika Enduro Cup για το 2007 και διεξάγεται σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με:
-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του
-τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-τον γενικό κανονισμό αγώνων Enduro της ΑΜΟΤΟΕ
-τον τεχνικό κανονισμό αγώνων Enduro
-τον παρόντα ειδικό κανονισμό και τις εγκυκλίους της ΑΜΟΤΟΕ
-τα πληροφοριακά δελτία που αφορούν τον συγκεκριμένο θεσμό

ΑΡΘΡΟ 2 ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ
Περιγραφή-Διάρκεια-Σήμανση-Ανεφοδιασμοί
-Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από δύο κύκλους των 59 χιλιομέτρων.
Διεξάγεται κυρίως σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Γυμνάσιο-Λύκειο Κονιστρών. Από εκεί η διαδρομή κατευθύνεται προς το Κάδι το Μαυροβούνι και την Βρωμονέρα, ενώ διέρχεται από την περιοχή Μανίκια μέσω Πάχας. Στην συνέχεια προς Επισκοπή-Βρύση και από το Μονόδρυο στους Κήπους-Σπηλιές για να κλείσει ο κύκλος στις Κονίστρες από τα Διρρεύματα. Οι απλές διαδρομές είναι συνολικού μήκους 118 χιλιομέτρων (2 x 59 χλμ.) και αποτελούνται από δύο κύκλους για όλες τις κατηγορίες πλην της ΕΤour (ένας γύρος). Θα υπάρχουν 3 ΣΕΧ ανά κύκλο και το σύνολο των ειδικών διαδρομών θα είναι τέσσερις (4), από δύο (2) σε κάθε κύκλο. Μία τύπου Motocross (μήκους 3,5 χιλιομέτρων) και μία enduro test (μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων), αμφότερες οριοθετημένες με κορδέλα αριστερά-δεξιά. Σύνολο προσμετρόντων ειδικών τέσσερις (4) και χιλιομέτρων 11. Σύνολο διανυθέντων χιλιομέτρων 118. Και οι δύο ειδικές διαδρομές θα είναι έτοιμες από το μεσημέρι του Σαββάτου και θα προσφέρονται για αναγνώριση. Βρίσκονται δε σε απόσταση ενός και τριών χιλιομέτρων πριν τις Κονίστρες επί της κεντρικής οδού.
Τα σήματα που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα είναι τα εξής:
Σωστή πορεία
Λάθος πορεία
Προσοχή κίνδυνος
Στροφή δεξιά
Στροφή αριστερά
Κατά τα σημεία όπου η διαδρομή διέρχεται από οικισμούς, θα χρησιμοποιούνται επιβεβαιωτικά (βούλες) μεγαλύτερου μεγέθους από τα κανονικά (35Χ35) αντί 20Χ20 και ανάλογα μεγάλες στροφές (35Χ45).
-Κορδέλες στις ειδικές διαδρομές, διαφορετικό χρώμα αριστερά –δεξιά.
-Δείγματα των σημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα θα είναι αναρτημένα σε εμφανές σημείο στον χώρο της εκκίνησης.
-Ο ιδανικός χρόνος του κάθε κύκλου θα είναι περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά. Για τις κατηγορίες Εnduro Champion και Enduro Tour ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικοί χρόνοι διαδρομής. Μικρότεροι και μεγαλύτεροι αντίστοιχα.
Ανεφοδιασμοί Αγώνα.
Ένας, κοντά στην εκκίνηση και στο κλείσιμο του κύκλου (60ο χλμ-ΣΕΧ4), που είναι το ίδιο σημείο στον δεύτερο κύκλο. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται όπως μεταφέρουν τα μπιτόνια με την βενζίνη τους οι ίδιοι ως τον χώρο του ανεφοδιασμού. Ο χώρος θα είναι φυλασσόμενος από τις 10.00.

ΑΡΘΡΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
-Οι κατηγορίες θα είναι σύμφωνες των κανονισμών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Κατηγορία Enduro1 2Τ μοτό έως 200cc-4Τ μοτό έως 250cc
Κατηγορία Enduro2 2T μοτό έως 250cc-4Τ μοτό έως 450cc
Κατηγορία Enduro3 2T μοτό από 250cc-4T μοτό από 450cc
Κατηγορία Junior Αναβάτες έως 25 ετών (ημ/νία γέννησης μετά την 01/01/1982) ανεξαρτήτως κυβισμού μοτό.
Κατηγορία Veteran Αναβάτες από 40 ετών (ημ/νία γέννησης πριν την 01/01/1967) ανεξαρτήτως κυβισμού μοτό.
Κατηγορία Champion Αναβάτες κατέχοντες έως και την πέμπτη θέση σε αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος και κυπέλλων Enduro, motocross, scramble, κατά τα έτη 2002-2006 ανεξαρτήτως κυβισμού μοτό.
Κατηγορία Enduro Tour Ανεξαρτήτως κυβισμού μοτοσικλέτας και ηλικίας αναβάτη, μόνο ένας γύρος συμμετοχή.
Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία champion δεν δικαιούνται συμμετοχής σε άλλη κατηγορία ανάλογη του κυβισμού της μοτοσικλέτας τους και αθλοθετούνται ξεχωριστά εκτός γενικής κυπέλλου, ομοίως και η Enduro Tour.

ΑΡΘΡΟ 4 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ
-Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται σε 60 ευρώ. Ειδικά για την enduro tour (ET) ορίζεται στα 45 ευρώ. Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές (από 24/04) επιβαρύνονται με 10 ευρώ επιπλέον και δηλώνονται μόνο στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα και από τις 08.00 έως τις 09.30.
Στο παράβολο συμμετοχής συμπεριλαμβάνετε η ασφάλιση του αναβάτη. Το παράβολο επιστρέφεται μόνο αν ο αγώνας αναβληθεί ή ματαιωθεί. Επιστροφές συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης από τους αγωνιζομένους (Παρασκευή 27/04 έως 17.00 με e-mail ή fax).
Η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα για τον συμμετέχοντα πλήρη αποδοχή και γνώση του ειδικού κανονισμού όσο και γενικού κανονισμού.
Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης πριν την εκκίνηση, διαπιστωθεί από την οργάνωση ότι η μοτοσικλέτα δεν ανταποκρίνεται στην δηλωθείσα κατηγορία, μετά από πρόταση των τεχνικών εφόρων και απόφαση των αγωνοδικών, θα μεταφέρεται υποχρεωτικά στην κλάση που πραγματικά ανταποκρίνεται.

ΑΡΘΡΟ 5 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
-Οι αναβάτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να παρουσιαστούν με τις μοτοσικλέτες τους στον έλεγχο εξακρίβωσης, στον χώρο εκκίνησης του αγώνα το πρωί στις 29/04/2007 και ώρα 08.00. Κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν την άδεια κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας τους και την άδεια οδήγησης –δίπλωμα- καθώς και το δελτίο αθλητού ή τον αριθμό μητρώου τους). Ο τεχνικός έλεγχος που θα ακολουθήσει της εξακρίβωσης θα ανοίξει στις 08.00 και θα κλείσει στις 11.00. Η εκπρόθεσμη προσέλευση συνεπάγεται τον αποκλεισμό από τον αγώνα, εκτός από την περίπτωση της ανώτερης βίας που θα κριθεί από τον διαιτητή του αγώνα.
Ο τεχνικός έλεγχος θα περιλαμβάνει τα εξής σημεία ελέγχου:
1)Φώτα τα οποία τίθενται σε λειτουργία από τον κινητήρα
2)Ελαστικά με βάθος πέλματος τουλάχιστον 5 χιλιοστά
3)Φόντα και νούμερα σύμφωνα των προδιαγραφών που έχει θέση ο οργανωτής (άρθρο 11)
4)Καλά στερεωμένα πλαστικά και περιφερειακά
5)Σιγαστήρας εντός ορίων θορύβου (94 db)
6)Σταντ
7)Μπαράκι (σφουγγαράκι τιμονιού)
8)Οπίσθιο φτερό με λασπωτήρα με επικολλημένο το πλαστικοποιημένο αντίγραφο της πινακίδας κυκλοφορίας επάνω του σε περίπτωση που δεν φέρει την γνήσια πινακίδα.
9)Προστατευτικό γραναζιού κίνησης
10) Ολόκληρες μανέτες (με μπίλιες) εκτός της περίπτωσης των σφικτών προστατευτικών με μέταλλο (bark busters).
11)Εξοπλισμός προστασίας αναβάτη αποτελούμενος από: θώρακα, επιγονατίδες, μπότες και κράνος προδιαγραφών ECE 22.05 ή αντίστοιχων.
Όπως και στους προηγούμενους αγώνες του κυπέλλου θα γίνει μέτρηση θορύβου στις μοτοσικλέτες που θα ελεγχθούν. Θα προσπαθήσουμε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν ομαλοποίηση των ηχο-ρύπων προς τα κάτω μέσα στο 2007, προσπάθεια που και πέρυσι ξεκινήσαμε, χωρίς την από μέρους μας πρόθεση να επιβληθούν ποινές, εκτός ίσως ακραίων περιπτώσεων.
Τυχόν παρέκκλιση από τα απαιτούμενα συνεπάγεται αποκλεισμό από τον αγώνα.
Επίσης κατά την περίπτωση που κάτι διαφύγει από την προσοχή του τεχνικού εφόρου δεν σημαίνει ότι γίνεται δεκτή. Ο αγωνιζόμενος φέρει ακέραιη την ευθύνη του.

ΑΡΘΡΟ 6 Κ.Ο.Κ.
-Οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται να συμμορφώνονται στις διατάξεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας όταν διέρχονται από κατοικημένες περιοχές και δρόμους ανοικτούς στη κυκλοφορία. Οφείλουν δε να φέρουν εκτός από την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος τους και δίπλωμα, ασφαλιστήριο και σήμα τελών κυκλοφορίας με την απόδειξη του (δεν αφορούν τον τεχνικό έλεγχο). Σε ενδεχόμενο έλεγχο από την τροχαία όλα αυτά είναι απαραίτητα και σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζεται υποδεικνύοντας το δελτίο του και τα νούμερα συμμετοχής. Εφόσον μάλιστα αγωνιζόμενος βρεθεί παραβάτης του Κ.Ο.Κ. αυτόματα τίθεται εκτός αγώνα από την οργάνωση.

ΑΡΘΡΟ 7 PARK FERME
-Ο χώρος του park ferme θα βρίσκεται εντός του Γυμνασίου-Λυκείου Κονιστρών.Οι ώρες λειτουργίας του θα είναι 08.00 έως και 12.40 και από 16.30 έως και 18.00. Θα είναι περιφραγμένος και φυλασσόμενος ώστε να εμποδίζεται η είσοδος σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
Στον χώρο του park ferme απαγορεύονται στους αγωνιζόμενους με ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα τα κάτωθι:
1)Να θέτουν σε λειτουργία τον κινητήρα τους
2)Να αγγίζουν την μοτοσικλέτα άλλου αναβάτη ή και την δικιά τους εκτός από την στιγμή της εισόδου-εξόδου όπου και την σπρώχνουν
3)Το κάπνισμα
4)Η παραμονή στον χώρο πέραν του επιτρεπτού
Τα ίδια ισχύουν και κατά την διάρκεια που οι μοτοσικλέτες θα επιτηρούνται μετά τον τερματισμό.

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση στον τεχνικό έλεγχο νωρίς το πρωί της Κυριακής (08.00) γιατί λόγω του χρονικού περιορισμού ενδέχεται να μην προλάβουν όλοι.

ΑΡΘΡΟ 8 ΕΚΚΙΝΗΣΗ
-Η εκκίνηση θα δοθεί από το Γυμνάσιο-Λύκειο Κονιστρών.
Επίσημη ώρα του αγώνα θεωρείται αυτή που μεταδίδει το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ και δεν υπάρχει δυνατότητα ενστάσεως επί αυτής.
Η εκκίνηση θα δίνεται ανά χρονικό διάστημα ενός λεπτού. Σε κάθε λεπτό θα εκκινούν δύο αναβάτες. Αν αναβάτης φθάσει στην γραμμή εκκίνησης με καθυστέρηση μεγαλύτερη του ενός λεπτού θα παίρνει 60 βαθμούς ποινής για κάθε λεπτό. Μέσα σε ένα λεπτό από το σήμα εκκίνησης κάθε αναβάτης πρέπει να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα του και να περάσει μια δεύτερη γραμμή που βρίσκεται 20 μέτρα μετά την γραμμή εκκίνησης χρησιμοποιώντας μόνο την δύναμη του κινητήρα του. Σε αντίθετη περίπτωση χρεώνεται με 10 βαθμούς ποινής. Στον σταθμό της αφετηρίας δεν θα επιτραπεί ανοχή στη άφιξη.

ΑΡΘΡΟ 9 ΣΕΙΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
-Για το 2007 οι σειρές εκκίνησης διαμορφώνονται ως εξής:
Σειρά εκκίνησης 1ης αγωνιστικής συνάντησης: Chambion, Ε1, Ε2, Ε3,Veteran, Junior, ΕΤour.
Σειρά εκκίνησης 2ης αγωνιστικής συνάντησης:Champion,E2,E3,Veteran,Junior,E1,ET
Σειρά εκκίνησης 3ης αγωνιστικής συνάντησης:Champion,E3,Veteran,Junior,E1,E2,ET
Σειρά εκκίνησης 4ης αγωνιστικής συνάντησης:Champion,Veteran,Junior,E1,E2,E3,ET

ΑΡΘΡΟ 10 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
-Κατά τον τερματισμό του αγώνα δεν θα ισχύσει ποινή προπορείας, παρά μόνο αργοπορίας. Αμέσως μετά οι μοτοσικλέτες θα παραμείνουν στον χώρο επιτηρούμενης στάθμευσης μέχρι το τέλος της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων. Οι οδηγοί που δεν θα κατευθυνθούν αμέσως στον χώρο του park ferme θα αποκλείονται από τον αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 11 ΦΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΡΙΘΜΟΙ
-Για τα φόντα και τους αριθμούς θα ισχύσουν τα αντίστοιχα περσινά εκτός των περιπτώσεων που κατατάχθηκαν έως την 10η θέση της κατηγορίας τους μέσα στο 2006 π.χ. 3ος Ε2 2006 για το 2007 παίρνει το 23, 6ος EV 2006 για το 2007 παίρνει το 56. Σε περίπτωση αλλαγής κατηγορίας θα δίδεται το τριψήφιο νούμερο με την σειρά της κατάταξης, π.χ. ο 5ος Ε2 του 2006 το 2007 θα αγωνιστεί στην Ε3 με το νούμερο 305.
Κατηγορία Ε1 : Λευκό φόντο με Μαύρα γράμματα. Νούμερα από 11 έως 19 και από 110 και μετά.
Κατηγορία Ε2 : Κόκκινο φόντο με Λευκά γράμματα. Νούμερα από 21 έως 29 και από 210 και μετά.
Κατηγορία Ε3 : Κίτρινο φόντο με Μαύρα γράμματα. Νούμερα από 31 έως 39 και από 310 και μετά.
Κατηγορία Junior : Πράσινο φόντο με Άσπρα γράμματα.