ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΜΑΛ

Λάρισα Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, με επιτυχία, παρουσία πολλών εκπροσώπων, φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αγωνιζομένων, η κοπή πίτας του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας (Σ.Μ.Α.Λ.) το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 στην πίστα της Μεσοράχης Λάρισας.

Παρόντα όλα τα μέλη του Σ.Μ.Α.Λ. που οργάνωσαν και τη λιτή αυτή εκδήλωση.

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν Πλίατσικας Απόστολος που ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική και με υγεία χρονιά στους αγωνιζόμενους που συντηρούν και διατηρούν ζωντανό το μηχανοκίνητο Αθλητισμό στο νομό της Λάρισας.

Ευχαριστούμε
Το Δ.Σ. του Σ.Μ.Α.Λ.


Η ιδέα και η ανάγκη για τη δημιουργία του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας γεννήθηκε μέσα σε μια παρέα φίλων τον Φεβρουάριο του 1995.

Αμέσως έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας (Σ.Μ.Α.Λ.) πήρε σάρκα και οστά.

Από τότε και μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όχι μόνο της Λάρισας αλλά και όλης της Ελλάδας, με συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις εκδηλώσεων, αγώνων και με την ενεργή συμμετοχή του σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις άλλων συλλόγων στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Γιορτάζοντας λοιπόν φέτος τα 15 ολόκληρα χρόνια ενεργούς συμμετοχής στα δρώμενα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ο Σ.Μ.Α.Λ. και σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν με στόχο την προβολή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και τη δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στην περιοχή της Λάρισας, δημιούργησε και λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Τράπεζα αίματος, για τα μέλη του Συλλόγου αλλά και για
όσους άλλους ενδιαφέρονται να δώσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να σώσουν ζωές.

Σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Ι.Ε.Κ. Λάρισας, και ιδιαίτερα με την αμέριστη συμπαράσταση της Διευθύντριας κας Καφετζοπούλου Όλγας αλλά και της υποδιευθύντριας κας Βαλιάζη Μαρίας οργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία που θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 ως και τις 4 Φεβρουαρίου 2011.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας και τους καταρτιζόμενους του Ι.Ε.Κ. Λάρισας να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και προσερχόμενοι στην μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας να δηλώσουν ότι το αίμα δίνεται για την Τράπεζα αίματος του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας.

Όχι όμως μόνο αυτούς. Θα θέλαμε στην αιμοδοσία να συμμετέχουν και όλοι οι άλλοι οι οποίοι νιώθουν άνθρωποι και θέλουν να βοηθήσουν.

Υπεύθυνος επικοινωνίας και για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την Τράπεζα αίματος:
Κουκουρλής Νικόλας 6982984632 (σε 24ωρη βάση).