ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM SEE

ΚΡΗΤΗ: ΝΕΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ KTM !

Η KTM South East Europe A.E. προχωρά αποφασιστικά στην αναδιάρθρωση και επέκταση του δικτύου των Επίσημων Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η Κρήτη που για μεγάλο διάστημα είχε μείνει χωρίς επαρκή τεχνική κάλυψη για τις μοτοσυκλέτες KTM.

Στις 27-28-29 Οκτωβρίου επτά μηχανικοί από τέσσερα νέα συνεργεία συγκεντρώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης στις εγκαταστάσεις της Autotech A.E., εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της KTM, για να παρακολουθήσουν το Βασικό Τεχνικό Σεμινάριο της εταιρίας.

Εκπαίδευση στο KTM Dealer.net, στο διαγνωστικό εργαλείο XC_1 και, φυσικά, στους διαφορετικούς κινητήρες της εταιρείας, ήταν τα γνωστικά αντικείμενα του σεμιναρίου που άφησαν τους μηχανικούς με πολλές νέες γνώσεις αλλά και πολλή δουλειά για επιπλέον μελέτη.

Τα νέα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που συμμετείχαν στο σεμινάριο στην Κρήτη είναι:

 

  •   Autotech A.Ε. 5ο χλμ Ε.Ο. Ηρακλείου Μοιρών, Ηράκλειο, τηλ. 2810 543300
  •   Γρηγοράκης Γεώργιος, Στ. Γιαμαλάκη  45 – Ηράκλειο, τηλ. 2810 341122
  •   Motoway Service Center, Αρκαδίου 1, Χανιά, τηλ. 28210 94884
  •   Αφοί Ξέκαλου Ο.Ε., Μάχης Κρήτης 97 – Ρέθυμνο, τηλ. 28310 35203

 

Σύντομα τα συνεργεία αυτά θα αποκτήσουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό (ειδικά εργαλεία), θα τροποποιήσουν την εμφάνιση τους σύμφωνα με τα πρότυπα της KTM και θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους φίλους της KTM στην Κρήτη.

Η KTM South East Europe Α.Ε. ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, καθώς και την επιχείρηση Autotech Εφραίμογλου και το προσωπικό της για την προετοιμασία του χώρου και την φιλοξενία της.

ktm-crete