ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM HELLAS

The World of KTM!

Η ΚΤΜ Hellas την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Sport Camp στο Λουτράκι Κορινθίας. Το Sport Camp αποτελούσε από το 2003 έως και το 2009 το Εκπαιδευτικό Κέντρο Enduro Training που χρησιμοποιούσε η Moto Adventures – International Motorcycle Events και στο οποίο πραγματοποιήθηκαν πολλά Εκπαιδευτικά Προγράμματα αλλά και σημαντικές εκδηλώσεις του χώρου της μοτοσυκλέτας. Ο Νίκος Σπανός ιδιοκτήτης της Moto Adventures έως τα τέλη του 2009 και Εμπορικός Διευθυντής της ΚΤΜ Hellas σήμερα μεταβίβασε στο 100% τα δικαιώματα της εταιρίας του αλλά και την χρήση του συγκεκριμένου χώρου στην KTM Hellas Adventure Tours προκειμένου η τεχνογνωσία όλων των προηγούμενων ετών να συνεχίσει να παράγει αποτελέσματα για την πορτοκαλί εταιρία πλέον (αγωνιστικά τμήματα – εκδηλώσεις) αλλά και για τους νέους και παλαιούς ιδιοκτήτες ΚΤΜ (εκπαιδευτικά προγράμματα – Camps – Trophy).

Η νέα σελίδα εκδηλώσεων της ΚΤΜ Hellas περιλαμβάνει αξιοποίηση στο έπακρο αυτού του Κέντρου Εκδηλώσεων, Δοκιμών, Προπόνησης και Εκπαίδευσης στο Λουτράκι στο οποίο μέσα στο 2010 θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω προγράμματα:

ΚΤΜ Adventure Training
Εκπαιδευτικά Προγράμματα Τεχνικής Οδήγησης προσαρμοσμένα σε μοτοσυκλέτες τύπου On – Off, Travel Enduro. Ο Νίκος Σπανός μετά από απουσία 9 μηνών και με την υποστήριξη ενός μεγάλου Team Εκπαιδευτών της ΚΤΜ θα βρεθεί ξανά στις σέλες των αγαπημένων του δικύλινδρων συνεχίζοντας την μακρόχρονη πορεία του εκπαίδευσης νέων αναβατών που αγαπούν την περιπέτεια και τα μεγάλα Off Road Ταξίδια. Τα μαθήματα θα είναι μονοημέρα και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι αναβάτες (ανεξαρτήτως μάρκας) και εντελώς δωρεάν όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες ΚΤΜ (990 Adventure, 690 Enduro)

KTM Enduro Training
Μονοήμερο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Enduro. Αξιοποιώντας την πολυμορφία των εδαφών στο Λουτράκι θα πραγματοποιήσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα απολύτως δωρεάν για όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Enduro ανεξαρτήτως μάρκας και χρονιάς. Εκπαιδευτές μέλη της Επίσημης Αγωνιστικής Ομάδας Enduro της ΚΤΜ Hellas και επικεφαλής ο γνωστός σε όλους Gio Sala. Στα προγράμματα Enduro Training θα υπάρχει η δυνατότητα και ενοικίασης μιας μοτοσυκλέτας ΚΤΜ σειράς EXC.

Giovani Sala (φωτογραφία: Race Photo)

Giovani Sala (φωτογραφία: Race Photo)

KTM Adventure Trophy
Διήμερο Πρόγραμμα Off Road Πλοήγησης, περιπέτειας και δεξιοτήτων υπό την μορφή Trophy στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αποκλειστικά οι ιδιοκτήτες ΚΤΜ (Off Road και Adventure μοντέλα) ανεξαρτήτως της χρονιάς που απέκτησαν την μοτοσυκλέτα τους.

ΚΤΜ Orange Tests
Το Κέντρο θα λειτουργεί και σε επίπεδο δοκιμών μοντέλων της γκάμας μοτοσικλετών ΚΤΜ. Οι ενδιαφερόμενοι σε συγκεκριμένες ημερομηνίες θα μπορούν να δοκιμάζουν όλα τα μοντέλα ΚΤΜ προκειμένου να επιλέγουν αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει. Τα Test Rides θα πραγματοποιούνται σε ολοκληρωμένη και άρτια οργανωμένη μορφή με την συνοδεία έμπειρων πλοηγών της ΚΤΜ. Επίσης θα συνοδεύονται με προϊοντικές επιδείξεις και σεμινάρια προκειμένου να γίνονται απολύτως κατανοητές οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των ΚΤΜ. Στα Test Rides θα μπορούν οι συμμετέχοντες να έρχονται με φίλους ή την οικογένεια τους μιας και ο χώρος έχει τεράστιες αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής.

KTM Events – Παρουσίαση Νέων Μοντέλων
Τα νέα μοντέλα της ΚΤΜ θα παρουσιάζονται πλέον στο πορτοκαλί κέντρο. Ιδιώτες, δημοσιογράφοι καθώς και οι Dealers της ΚΤΜ θα ενημερώνονται εκτεταμένα για τα προϊόντα της αυστριακής εταιρίας συνδυάζοντας θεωρία σε συνεδριακούς χώρους και οδήγηση σε ατελείωτες διαδρομές αλλά και ειδικά διαμορφωμένες πίστες.

ΚΤΜ Hellas Racing Team Camps
Οι αγωνιστικές ομάδες της ΚΤΜ Hellas θα περνάνε πλέον αρκετό χρόνο στο Camp. Αποτελεί το ιδανικό σημείο προπόνησης και προετοιμασίας αφού πέραν των διαδρομών ο χώρος συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου.

KTM World.gr
Η ΚΤΜ είναι ένας ολοκληρωμένος κόσμος. Κορυφαίο προϊόν, εξοπλισμός αναβάτη ΚΤΜ Power wear, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας ΚΤΜ Power Parts, αγώνες σε όλο τον κόσμο και εκδηλώσεις συμπληρώνουν το πάθος μας για την μοτοσυκλέτα. Σίγουρα εμείς δεν προσφέρουμε στους αναβάτες απλά κάποια μέσα μεταφοράς με δύο τροχούς και μετακίνησης από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β. Προσφέρουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Στην Ελλάδα η ΚΤΜ Hellas Adventure Tours είναι ο πρεσβευτής της.
Στην νέα υπό διαμόρφωση σελίδα της ΚΤΜ Hellas : www.ktmworld.gr θα μπορείτε με κάθε λεπτομέρεια να ανακαλύψετε αυτόν τον Πορτοκαλί Κόσμο αλλά και να γίνετε σημαντικό κομμάτι του. Όλα τα προγράμματα, οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν, on line αιτήσεις συμμετοχής και τα νέα της ΚΤΜ Live στον αέρα ξεκινάνε από 1η Μαίου 2010 στο www.ktmworld.gr. Υπομονή λοιπόν έναν περίπου μήνα και σύντομα θα σας ανταμείψουμε!

Sport Camp S.A – Νέος Χορηγός της ΚΤΜ Hellas
To Sport Capm αποτελεί τον νέο χορηγό των αγωνιστικών ομάδων της ΚΤΜ Hellas. Μπορείτε σήμερα να δείτε εγκαταστάσεις και λεπτομέρειες για το Εκπαιδευτικό Κέντρο στην σελίδα: www.sportcamp.gr