Ο Γάλλος Johnny Aubert (KTM, #10) σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην KTM Super Test της Παρασκευής στην Πορτογαλία επιστρέφοντας με νίκη στην πρώτη ειδική του αγώνα. Ελπίζει τα προβλήματα της KTM να ανήκουν στο παρελθόν για να μπορέσει τις επόμενες δυο ημέρες να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο David Knight (KTM, #1) επέστρεψε και αυτός κερδίζοντας το αβαντάζ στην κατηγορία Ε3 ενώ τη διαφορά στην κατηγορία Ε1 έκανε ο Thomas Oldratti (KTM, #22). Για άλλη μια φορά ο Ισπανός Alfredo Gomez (Husaberg, #44) και η Ludivine Puy (Gas Gas, #22) διακρίθηκαν στην Super Test της Παρασκευής.

Η ώρα τέλεσης του αγώνα, σήμερα Παρασκευή, άλλαξε τρεις φορές και τελικά αποφασίστηκε οι αθλητές να ξεκινήσουν στις 19:30. Δεν είχε μεγάλη διαφορά με την Ισπανία καθώς μετά την κατηγορία Junior όλες οι επόμενες κατηγορίες αγωνίστηκαν στο σκοτάδι. Θερμή υποδοχή στους αθλητές του παγκοσμίου έδειξαν οι θεατές που βρέθηκαν στην ειδική παρόλο τη σκόνη.

Κατηγορία Ε2
Ο Johnny Aubert χωρίς μηχανικά προβλήματα βάζει υποψήφιος για την νίκη το Σαββατοκύριακο και η θέλησή του να κερδίσει είναι ακόμα μεγαλύτερη μετά το σοκ του πρώτου αγώνα. Σήμερα έκανε τον πρώτο χρόνο αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια μόνο ειδική του αγώνα. Πολύ κοντά του βρέθηκε ο επίσης Γάλλος Pierre Alexander Renet (Husaberg, #4) και τρίτος ο Cristobal Guerrero (KTM, #96).

Johnny Aubert

Johnny Aubert

Κατηγορία Ε3
Η επιστροφή του γίγαντα David Knight στους αγώνες φαίνεται πως δεν άλλαξε πολλά καθώς δεν πονάει όσο οδηγάει με τα πόδια πάνω στους μαρσπιέδες και το απέδειξε σήμερα κάνοντας τον πρώτο χρόνο στην ειδική. Πίσω του ο Mika Ahola (Honda, #20) και τρίτος ο Alex Salvini (Husqvarna, #9) και αυτός έχει να αποδείξει πολλά μετά την διπλή του εγκατάλειψη στην Ισπανία. Πάντως αν ο David Knight κρατήσει υψηλό ρυθμό το Σαββατοκύριακο θα δούμε πολύ καλό αγώνα.

Κατηγορία Ε1
Φουριόζος μπήκε ο Thomas Oldrati στην ειδική κερδίζοντας ένα μικρό πλεονέκτημα εν’ όψη του Σαββατοκύριακου. Θέλει και αυτός να αποδείξει πως η κακή του απόδοση στην Ισπανία ανήκει στο παρελθόν. Λίγα εκατοστά πίσω του ο Rodrig Thain (Honda, #20) και τρίτος ο Fabien Planet (Sherco, #28) που συνεχίζει την καλή του απόδοση.

Κατηγορία Junior
Ο Ισπναός Alfredo Gomez έγραψε τον καλύτερο χρόνο την Παρασκευή, ελάχιστα πιο γρήγορος από τον Rudy Moroni (KTM, #75) είναι μέλος της Ιταλικής ομάδας Junior και τρίτο τον Xavier de Soultrait (Fantic, #21).

Κατηγορία Γυναικών
H Ludivine Puy είναι και σήμερα ελάχιστα καλύτερη από την κύρια αντίπαλό της Laia Sainz (Honda, #44) και την τρίτη Blandine Dufrene (Gas Gas, #80).

Οι αγώνες το Σαββατοκύριακο ξεκινούν στις 09:00 (11:00 ώρα Ελλάδος).

David Knight

David Knight

Η μοτοσυκλέτα του Oriol Mena είχε τοποθετημένα led δίπλα στο εμπρός φτερό

Η μοτοσυκλέτα του Oriol Mena είχε τοποθετημένα led δίπλα στο εμπρός φτερό

classic

classic

H πανέμορφη Laia Sanz

H πανέμορφη Laia Sanz

Την μοτοσυκλέτα του Robert Kvanstrom πήρε ο Cedric Mellote και θα συμμετέχει στην κατηγορία Ε1

Την μοτοσυκλέτα του Robert Kvanstrom πήρε ο Cedric Mellote και θα συμμετέχει στην κατηγορία Ε1

0233_ENPT080411

Ludivine Puy

0271_ENPT080411

Alfredo Gomez

0120_ENPT080411 0150_ENPT080411

τυχερός!

τυχερός!