Ολοκληρώνονται οι αγώνες για το κύπελλο enduro Νοτίου Ελλάδος και για το κύπελλο enduro Βορείου Ελλάδος με αγώνες αυτήν την Κυριακή στην Περαχώρα, Λουτράκι και την Γερακαρού αντίστοιχα.

 

Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος – Λουτράκι

Το park ferme του αγώνα θα είναι στην είσοδο της Περαχώρας πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου όπου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα. Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από 3 γύρους των 35 χιλιομέτρων και μια ειδική των 3 χιλιομέτρων που θα γίνει 4 φορές, η πρώτη αναγνωριστική. Εκκίνηση 1ου αναβάτη Κυριακή ώρα 11:00.

Δείτε Live αποτελέσματα του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες.

Στο enduro.gr θα βρείτε και την βαθμολογία του κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος.

 

Κύπελλο Βορείου Ελλάδος – Γερακαρού

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012  στην περιοχή Γερακαρού Θεσσαλονίκης με πρόσβαση από το Παλαιό δρόμο Θεσσαλονίκης Καβάλας πριν  το χωριό δεξιά και παράλληλα προς το ρέμα στα 500 μέτρα .Ο αγώνας θα έχει διάρκεια 4 ώρες περίπου 124 χλμ  σε κυκλική διαδρομή 26 χλμ. συν την ειδική χρονομετρημένη διαδρομή 5 χλμ.

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει στον χώρο του αγώνα το πρωί της Κυριακής 18/11/2012 από τις 8.00 μέχρι τις 9.30   ενημέρωση αθλητών στις 9.45 και η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10.00

Ειδικότερα ο ΜΟΘ πριμοδοτεί τους αθλητές του με χρήματα έναντι συμμετοχής. Διαβάστε παρακάτω.

 

Ο μοτοσυκλετιστικός  όμιλος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του 5ου αγώνα enduro του κυπέλου Β. Ελλάδος 2012 που διοργανώνει στις 18/11/2012 επιδοτεί τους αθλητές του σύμφωνα με τον παρακάτω τρόπο:

Α) Όλοι οι αθλητές του Μ.Ο.θ. που έχουν συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες του κυπέλου enduro Β. Ελλάδος 2012 με ολόκληρο το ποσό της συμμετοχής του αγώνα (50 ευρώ).

Β) Όλοι οι ενεργοί αθλητές του Μ.Ο.Θ θα καταβάλουν αντί του ποσού των 50 ευρώ μόνο το ποσό των 35 ευρώ (υποχρεωτική ασφάλιση ΑΜΟΤΟΕ).

Περισσότερες πληροφορίες.