ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Γουρουνομαχίες” ATV Cup 2005 – 3ος Αγώνας

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων αγώνων του ATV Cup 2005, που διοργανώνει φέτος στην πίστα Terradura η δραστήρια ομάδα Off Road Team του περιοδικού μοτοσυκλέτας και δράσης Ο-3ΟΟ, όλοι περιμένουν εναγωνίως τον τρίτο και τελευταίο του Πρωταθλήματος 2005, που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο στις 5 Ιουνίου.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος ATV Cup 2005 με ATV, Quad ή “γουρούνες” σε αμιγώς χωμάτινο τερέν, με πολλές κατηγορίες και ακόμη περισσότερο θέαμα! Ο αριθμός των συμμετοχών αυξάνεται διαρκώς, ενώ όλο και περισσότερα Quad εξοπλίζονται με κάθε λογής αγωνιστικά αξεσουάρ!

Οι αναβάτες θα αγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες: Light έως 150 2Τ / 180 4Τ, Fun έως 200 2T / 300 4T, και Sport με Quad Racing και θα αναμετρηθούν σε 4 αγώνες (δύο για την κατηγορία Sport/Racing) μετά από ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Τους θεατές περιμένουν ατέλειωτες πλαγιολισθήσεις, άλματα στην ειδικά κατασκευασμένη πίστα, σούζες και πλαγιοδρομίες στους δύο τροχούς και όλοι οι αναβάτες υπόσχονται να χαρίσουν το απόλυτο θέαμα! Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο αγώνας στην Pista Terradura θα διεξαχθεί με ανάποδη φορά! Η διοργάνωση θα ξεκινήσει ήδη από τις 11.00 το πρωί με τον τεχνικό έλεγχο και τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους θεατές που θέλουν να απολαύσουν το συναρπαστικό θέαμα, ενώ την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα έχει αναλάβει το κανάλι Supersport, το οποίο και θα προβάλλει στιγμιότυπα στη βραδινή ζώνη του προγράμματός του.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν test ride διαφόρων μοντέλων ATV, ενώ οι εταιρείες που χορηγούν το ATV Cup θα εκθέσουν όλη την γκάμα των ATV και των αξεσουάρ τους.

Χορηγοί του ATV Cup 2005 είναι οι εταιρείες ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Α.Ε. και ASIA Motors (που αντιπροσωπεύουν τα Quad LINHAI και AEON), η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. (YAMAHA), η KYMCO και τα λιπαντικά IPONE από την AGIO Motors.

Tο πρωτάθλημα στηρίζουν επίσης τα είδη ένδυσης μοτοσυκλέτας AXO και FIRST Racing, τα Ελαστικά Χατζηγεωργίου και τα φίλτρα αέρος DNA.